Windows 10 Mayis 2021 guncellestirmesi nedir?

<

Editör

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
Editör

Windows 10 Mayıs 2021 güncelleştirmesi nedir?

Windows 10 Mayıs 2021 Güncelleştirmesi, tek bir makinede birden çok Windows Hello kamerasını kullanabilmek gibi değişikliklerle uzaktan çalışma senaryolarını iyileştirmeye odaklanıyor. Belge açma senaryo sürelerinin optimize edilmesi dahil olmak üzere Windows Defender Application Guard performans iyileştirmeleri.

Windows 10 yeni güncelleme ne zaman gelecek?

İşte yeni sürümden gelen ilk bilgiler, beklenen değişiklikler; Microsoft yılda iki adet büyük Windows 10 güncellemesi yayımlıyor ve 2021'in ilk güncellemesi "21H1" sürüm koduyla yolda bulunuyor. 2021'in ilk yarısı bitmeden kullanıma çıkacak olan sürüm, önemli sayılacak güncelleştirmeler getiriyor.

Windows 10 Pro 20h2 nedir?

Windows 10 Pro 20h2 nedir?
windows 10 işletim sisteminin yeni güncellemeleri kapsayan sürümünün adıdır. kod adı windows 10 20h2, sürümü 2009 olarak adlandırılıyor. 20h2, 2020'nin ikinci yarısı *, 2009 ise 2020'nin 9. ayı anlamına geliyor. güncelleme ile sanki windows ağırlaştı gibi biraz.

Windows 10 sürüm 21H1 özellik güncellemesi nedir?

Windows 10 Mayıs 2021 (21H1) güncellemesiyle, Windows Defender Uygulama Koruması'nda iyileştirmeler yapıldı. Bilgisayardaki belgeleri olası güvenlik sorunlarına karşı denetleyen bu özellik artık eskisinden daha hızlı çalışacak. Windows Yönetim Araçları (WMI) ve Grup İlkesi Hizmeti (GPSVC) bileşenleri optimize edildi.

Windows 10 nasıl güncellenir 2021?

Güncelleştirmeyi hemen yüklemek istiyorsanız, Başlangıç > Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Windows Update öğesini seçin ve ardından Güncelleştirmeleri denetle'yi seçin. Güncelleştirmeler varsa bunları yükleyin.

Windows 10 2009 güncellemesi ne zaman gelecek?

Windows 10 2009 güncellemesi ne zaman gelecek?
Windows 10 2009 20H2 Çıkış Tarihi Bu nedenle resmi olarak Windows 10 Ekim 2020 güncellemesi olarak adlandırıldı.

Windows 10 2004 nasıl güncellenir?

Windows 10 2004 güncellemesi nasıl yüklenir?
- Adım #1: Ayarlar, Güncelleştirme ve Güvenlik"i seçin ve Windows Update'e tıklayın,
- Adım #2: Güncelleştirmeleri denetle butonuna tıklayın:
- Adım #3: Güncelleme görünüyorsa İndir ve Yükle seçeneğine tıklayın.

Windows 10 20H2 özellik nedir?

Windows 10 20H2 ile gelmesi beklenen özellikler Windows 10 artık Microsoft'un Edge tarayıcısı için ALT + TAB tuş kombinasyonunu tarayıcı sekmeleri arasında geçiş yapmak için sunacak. Yine bu kombinasyondan memnun değilseniz, Windows bunu kolayca değiştirmenize de izin verecek.

Windows 10 en son sürüm nedir?

Windows 10 en son sürüm nedir?
Windows 10
Windows 10 Sürüm 2004'un Masaüstü Görünümü
Son kararlı sürümü | 21H1 (10.0.19043.1052) 8 Haziran 2021)
Son ön izleme sürümü | Dev Channel (10.0.21390.1) 26 Mayıs 2021)
İlk önizleme sürümü | Windows Technical Preview (6.4.9841) 1 Ekim 2014)
Kaynak türü | Kapalı kaynak

21H2 güncellemesi nedir?

21H2 sürümüne sahip kullanıcılar Windows 10 Home ve Pro için 18 ay, Education ve Enterprise için 30 ay destek alabilecek. Bu durum oldukça ilginç, çünkü Windows 10 desteği Ekim 2025'e kadar sona erecek şekilde ayarlanmadı.

<
Windows 10 Mayıs 2021 Güncelleştirmesi, Windows işletim sisteminin belirli senaryolarını iyileştirmeye odaklanan bir güncellemedir. Uzaktan çalışma senaryolarını desteklemek amacıyla değişiklikler içermektedir. Bir makinede birden çok Windows Hello kamerasını kullanabilme imkanı gibi özellikler sunar. Ayrıca, belge açma sürelerini optimize etmek ve Windows Defender Application Guardın performansını iyileştirmek gibi geliştirmeler de içerir.

Windows 10 Mayıs 2021 güncellemesinin yanı sıra, Microsoft yılda iki büyük Windows 10 güncellemesi yayımlamaktadır. 2021'in ilk güncellemesi olan "21H1" sürümü, 2021'in ilk yarısında kullanıma sunulmuş ve önemli güncelleştirmeler getirmektedir.

Windows 10 20H2, Windows 10'un Pro sürümünün bir güncelleme kod adıdır. Sürümü 2009 olarak adlandırılan 20H2, 2020 yılının ikinci yarısında çıkmış ve 2009'un Eylül ayını temsil etmektedir. Bu güncelleme, Windows işletim sisteminde çeşitli yenilikler ve güncellemeler getirmektedir.

Windows 10 Mayıs 2021 (21H1) güncellemesi, Windows Defender Application Guard performansı üzerinde geliştirmeler sağlar. Bunun yanı sıra, belgeleri güvenlik açıklarına karşı denetleyen bu özellik artık daha hızlı çalışır. Ayrıca, Windows Yönetim Araçları (WMI) ve Grup İlkesi Hizmeti (GPSVC) bileşenleri optimize edilmiştir.

Windows 10 güncellemesini 2021'de nasıl yapabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, Başlangıç düğmesine tıklayarak "Ayarlar"ı açın. Ardından "Güncelleştirme ve Güvenlik"e gidin ve "Windows Update" seçeneğini seçin. "Güncelleştirmeleri Denetle" seçeneğine tıklayarak mevcut güncellemeleri kontrol ederek yükleyebilirsiniz.

Windows 10 2009 güncellemesi, resmi olarak Windows 10 Ekim 2020 güncellemesi olarak adlandırılmıştır. Aynı şekilde, Windows 10 2004 güncellemesini yüklemek için Ayarlar'a gidip "Güncelleme ve Güvenlik"i seçerek "Güncelleştirmeleri Denetle" ve "İndir ve Yükle" adımlarını izlemeniz gerekmektedir.

Bu arada, Windows 10 20H2'ye dair beklenen özellikler arasında Microsoft'un Edge tarayıcısı için ALT + TAB tuş kombinasyonunu kullanarak tarayıcı sekmeleri arasında geçiş yapma imkanı yer almaktadır. Bu kombinasyonun değiştirilmesine izin veren esneklik de sunulmaktadır.

Son olarak, 21H2 sürümüne sahip olan kullanıcılar, Windows 10 Home ve Pro için 18 ay, Education ve Enterprise için ise 30 ay destek alabileceklerdir. Bu, Windows 10'un destek süresinin Ekim 2025'e kadar uzatılmadığı bir durumu işaret etmektedir.

How does Maverick Carter know LeBron?

Hltv neden yasaklandi?

Geri