Modoratör
Yeni Üye
Windows 10 mobil de kullanılır mı?
Hayır, Windows 10 Mobile işletim sistemi destek sonu, tüm Windows 10 Mobile cihazları için geçerlidir.
Microsoft Phone uygulaması nedir?
Your Phone uygulaması, akıllı telefonlar ile Windows 10 bilgisayarlar arasında TeamViewer benzeri bir bağlantı kurulmasını sağlar. Dolayısı ile akıllı telefonunuzdaki bazı verileri direkt olarak bilgisayarınızda görüntüleyebileceksiniz. Peki bunun faydası nedir?
Lumia ne demek?
Lumia ne demek?
Microsoft Lumia veya Lumia, (önceki ismi Nokia Lumia) Microsoft'nın Windows Phone işletim sisteminin Windows RT (1 model), Windows phone 7 , Windows Phone 8, Windows Phone 8.1 ve Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip telefonlarının oluşturduğu cep telefonu ailesidir.
Windows 10 bitti mi?
Windows 10 bitti mi?
Microsoft, ilk Windows 10 sürümünün, yani sürüm 1607'nin, resmi güncelleme desteğinin 9 Mayıs 2017'de sona ereceğini duyurdu. Bu tarih, büyük ihtimalle yayınlanan ilk Windows 10'un toplu güncellemeleri alacağı son tarih olacak. Bu tarihten sonraysa, güvenlik güncellemeleri dahil, bu sürüm için sunulmayacak.
Windows 10 Dokunmatik ekran nasıl yapılır?
Ekran dokunmatik yüzeyini açma
- Görev çubuğuna basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve ardından Görev çubuğu ayarları öğesini seçin.
- Görev çubuğu köşe simgeleri altındaSanal dokunmatik yüzey'i On olarak ayarlayın.
- Görev çubuğunda dokunmatik yüzey düğmesini seçin.
Windows 10 işletim sistemi dokunmatik ekran desteği var mı?
Dokunmatik özellik sürücüsü Windows işletim sisteminin bir parçasıdır (7/8/8.1/10).
Your Phone Nasıl Kullanılır?
Your Phone Nasıl Kullanılır?
'Başlat (Start)' menüsünde uygulamayı 'Arama (Search)' uygulaması ile 'Telefonunuz (Your Phone)' uygulamasını arayabilir veya 'Uygulama Listesi (App List)'nde uygulamalar alfabetik sıraya göre sıralandığından, 'Telefonunuz (Your Phone)' uygulamasını listenin sonlarında bulup çalıştırabilirsiniz.
Telefonunuz uygulaması güvenli mi?
Telefonunuz uygulaması güvenli mi?
– Geçen yıllarda yapılan bir araştırma sadece 2010'dan 2011'e Android platformları kötücül yazılımların tehdit etme oranının yüzde 400 arttığını gösterdi. – Yapılan son araştırmalar, akıllı telefon kullanıcılarının yüzde 50'sinin hiçbir şifre korumasına sahip olmadığını ortaya çıkardı.
32 bit ne zaman bitecek?
Yazılım devinin açıklamasına gire, Windows 10'un 2004 sürümüyle beraber artık tüm Windows 10'lar 64 bit olacak. Bu nedenle, artık yeni bilgisayarlarda 32-bit işletim sistemi bulmak da mümkün olmayacak.
Windows 10 dokunmatik ekran desteği var mı?
NOT: Dokunmatik ekran sürücüleri Windows 10, 8.1, 8 veya 7 gibi en yeni işletim sistemlerinde yerleşik olarak bulunur.
Bilgisayarda dokunmatik ekran var mı?
Bilgisayarda dokunmatik ekran var mı?
PC'de hassas bir dokunmatik yüzeye sahip olup olmadığını öğrenmek için Dokunmatik Yüzey ayarlarına gidin. Başlat düğmesine tıklayın ve Ayarlar'a tıklayın veya Windows simgesine sağ tıklayın ve Ayarlar'ı seçin.
Windows 10 dokunmatik ekran nasıl yapılır?
Windows 10 dokunmatik ekran nasıl yapılır?