Modoratör
Efsanevi Üye
Windows 10 u nereden indirebilirim?
Windows 10 nasıl kurulur?
- Adım #1: Windows 10 indirme sayfasına gidin,
- Adım #2: "Aracı şimdi indirin" yazılı butona tıklayın,
- Adım #3: İndirilen "MediaCreationTool" dosyasını açın,
- Adım #4: Kullanıcı sözleşmesini kabul edin,
- Adım #5: "Başka bir bilgisayar için yükleme medyası" seçeneğini işaretleyip ilerleyin,
Bilgisayar için YouTube uygulaması var mı?
Windows 10 için resmi bir YouTube uygulaması Microsoft Store'da göründü.
Masaüstü bilgisayara YouTube nasıl indirilir?
Masaüstü bilgisayara YouTube nasıl indirilir?
1.Adım:İndirmek istediğiniz YouTube videosunun URL'sini kopyalayın. 2.Adım: Buradan YouTube'dan video indirme sitesini açın. 3.Adım: URL'yi sitedeki arama bölümüne yapıştırın ve indir seçeneğine tıklayın. 4.Adım: Açılan sayfandan "HD/MP3" indir seçeneğine tıklayın.
Bilgisayara YouTube indirilir mi?
Bilgisayara YouTube indirilir mi?
Yükleme. Microsoft hesabınıza oturum açtığınızda bu uygulamayı edinin ve en fazla on Windows 10 cihazına yükleyin.
Windows 10 ücretsiz indirilir mi?
Windows 10 kurmak zaten ücretsiz. Kurulumu yaptıktan sonra lisansını satın alıp kullanabilirsiniz.
Windowsu nereden indirebilirim?
Windows 10 indirmek için Microsoft sitesine girerek Windows 10 indir butonuna basıyoruz.
YouTube masaüstü uygulaması nasıl yapılır?
YouTube masaüstü uygulaması nasıl yapılır?
Microsoft Edge'de https://music.youtube.com/ sitesine gelip sağ üstteki yatay üç çizgiye tıklayarak Uygulamalar seçeneğine gelmelisin ve ardından Bu siteyi uygulama olarak yükle seçeneğine tıklamalısın.
YouTube Music uygulaması var mı?
YouTube Music uygulaması var mı?
YouTube Music'e web versiyonunun (music.youtube.com) yanısıra iOS ve Android'teki uygulamaları üzerinden de erişilebiliyor. YouTube Music'in mobil uygulaması için iPhone ve iPad'lerde iOS 7 ve üstü, Android telefon ve tabletlerde ise Android 4.4 ve üstü bir işletim sisteminin olması gerekiyor.
YouTube'dan bilgisayara video nasıl indirilir 2021?
YouTube sayfasını açtığınızda "tarayıcınızdan video indirin" isimli bir özellik görmeniz gerekiyor. Bu özelliği dene butonuna tıklayarak aktif hale getirebilirsiniz. Denemek istediğiniz videonun hemen sağ alt kısmında indir butonu yer alacak. Bunu kullanarak indirme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Windows 7 ye nasıl indirilir?
Windows 7 yükleme işlemleri
- Adım: Microsoft'un Windows 7 indirme sayfasına gidin:
- Adım: Windows 7 ürün anahtarınızı girin:
- 3. Adım: Dil seçiminizi yapın:
- Adım: İstediğiniz Windows 7 sürümünü seçin:
- Adım: Windows 7 format atma işlemini nasıl yapmak istediğinize karar verin:
- Adım: İndirdiğiniz ISO dosyasını DVD'ye yazın: