Modoratör
Efsanevi Üye
Windows 10 Windows Defender nasıl kapatılır?
Windows Güvenliği'nde Defender antivirüs korumasını kapatın
- Başlat'ı seçin ve bu Windows Güvenliği aramak için "Başlat" yazın.
- Arama sonuçlarından Windows Güvenliği seçin, Virüs ve tehdit koruması'& gidin ve Virüs koruması & ayarları'nın altında Ayarlarıyönet'i seçin.
- Gerçek zamanlı koruma'yı Kapalı konumuna getirin.
Windows 10 Virüs nasıl temizlenir?
Eğer bilgisayarınızda bir virüs varsa bu 10 basit adımı uygulayarak virüslerden kurtulabilirsiniz:
- Adım: Bir virüs tarayıcı program indirip yükleyin.
- Adım: İnternet bağlantınızı kesin.
- 3. Adım: Bilgisayarınızı güvenli modda başlatın.
- Adım: Tüm geçici dosyaları silin.
- Adım: Virüs taraması yapın.
Kaspersky karantinaya alınan virüsler nasıl silinir?
Kaspersky karantinaya alınan virüsler nasıl silinir?
Kaspersky Internet Security anti-virüs veritabanları, Kaspersky Lab uzmanları tarafından önceden analiz edilen tehditler hakkında bilgiler içeriyorsa….
- Koruma açılır menüsünü açın.
- Açılır menüden Algılanan nesneler'i seçin. Algılanan nesneler penceresi açılır.
- Karantina bölümünde Tümünü Sil düğmesini tıklatın.
Virüs programı Karantina ne demek?
Karantinanın temel işlevi, bildirilen nesneleri (kötü amaçlı yazılım, enfekte olan dosyalar veya istenmeyen türden olabilecek uygulamalar gibi) güvenli bir şekilde depolamaktır. Karantinaya ESET NOD32 Antivirus ana program penceresinden Araçlar > Zamanlayıcı öğeleri tıklanarak erişilebilir.
Windows 7 Windows Defender nasıl kapatılır?
Egemen
- Windows Defender'i kapatmak için Başlat Menüsündeki arama kutusuna Windows Defender yazın ya da Program Files\Windows Defender yolunu izleyin ve MSASCui.exe'ye tıklayın.
- Eğer Windows Defender kapalıysa aşağıdaki gibi bir mesaj gelecek.
- Windows Defender açıksa Araçlar menüsünden Seçenekler'e tıklayın.
Karantinaya alınan dosyalar nerede?
Karantinaya alınan dosyalar nerede?
Giriş Sayfası'nda, sağ üst köşede Gezinti'yi tıklatın. Özellikler altından, Karantinaya Alınan ve Güvenilir Öğeler'i tıklatın. Karantinaya alınmış tehditlerin listesini görüntülemek için Karantinaya Alınan Öğeler'i veya Karantinaya Alınmış Olası İstenmeyen Programlar'ı tıklatın.
Karantina nerede var?
Karantina Adası, İzmir'in Urla ilçesinde bulunan bir adadır. Osmanlı İmparatorluğu döneminde bulaşıcı hastalıkla mücadelede kullanılan ada, adını Fransızların 1865'te yaptığı karantina tesislerinden almıştır.