Modoratör
Efsanevi Üye
Witcher oynamaya değer mi?
Witcher serisi arasında, hikayesini en sevdiğim oyundur. Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece görevlere giderken, yürümek bir tık yorucu olabiliyor. Ayrıca bazı görevleri yaparken, etrafı araştırmak gerekiyor.
The Witcher 2 oynamaya değer mi?
Witcher serisi bana göre hikaye ve evren olarak en iyi oyun serisi. Genel olarak en iyi oyun 3.oyun olsada 2.oyunun hikayesi 3. oyundan daha iyi bana göre . Kesinlikle ilk oyunlari oynayıp 3 e geçmelisiniz.Ve mekanikleride oldukça iyi.
Witcher 3 2021 de oynanır mı?
Witcher 3 2021 de oynanır mı?
2015 yılında çıkan The Witcher 3 2021 için oldukça oynanabilir gözüküyor. The Witcher 3'ün çıkışından epey zaman geçse de zamanla oldukça sevilen bir oyun serisi haline geldi.
Witcher 3 kaç GB indirme yapıyor?
Witcher 3 kaç GB indirme yapıyor?
The Witcher 3: Game Of The Year Edition Kaç GB Yer Kaplıyor? Oyunu indirmek için ihtiyacınız olan 40 GB boşluk bu oyunu bilgisayarınızda tutmanız için kullanılacağından 40 GB alana ihtiyacınız olduğu söylenebilir.
The Witcher 3 kaç gb ekran kartı?
Depolama olarak da hafızanızda 35 GB boş alan olması gerekiyor. Ekran kartı olarak ise minimum GTX 660 ve AMD tarafındaki dengi HD 7870 önerilmiş. Bu ekran kartlarından düşük bir donanımda ekran kartına sahipseniz oyunu daha düşük çözünürlüklerde oynamanız gerekebilir.
The Witcher 3 toplam kaç gb?
The Witcher 3: Wild Hunt grafikleri ortalama donanımlı bir PC sistemine sahip olmayı gerektiriyor. Oyunun yüklenmesi için istenilen depolama alanı 40 GB yer kaplamaktadır.
Witcher 3 oynanış süresi kaç saat?
Witcher 3 oynanış süresi kaç saat?
Steam incelemelerine bakıyorum, 200-300 saat saat oynayanlar var. Ben 60-70 saat oynadım bitti.
The Witcher 3 kaç gb yer kaplar?
The Witcher 3 kaç gb yer kaplar?
Witcher 3 PS4 Türkçe var mı?
Son dönemlerin en iyi AAA yapımlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt, güncelleme ile resmi Türkçe desteği kazandı.
The Witcher 3 Blood and Wine kac saat?
Haritaya eklediği yepyeni bir bölge ile birlikte 30 saatin üzerinde oyun süresi sunuyor Blood and Wine. Evet yanlış okumadınız, gerçekten de 30 saat dedik.