WordPress mi PHP mi?

Isvec diyeti 13 gunde kac kilo verdiriyor?

Sansa Stark ne demek?

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
6.665
Meslek
Webmaster

WordPress mi PHP mi?

WordPress PHP ile geliştirilmiş bir içerik yönetim sistemidir.
ASP ve PHP nedir?
PHP ise Ramus Lerdorf tarafından yaratılmış ve sunucu tarafında çalışan bir script dilidir. Microsoft tarafından geliştirilen ASP ile internet sitesi, internet uygulamaları ya da internet servisleri geliştirilebilmektedir. Diğer taraftan PHP ise açık kaynaklı sunucu tarafında çalıştırılan bir dildir.

WordPress kimler kullanabilir?

WordPress, açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemidir, yani herkes WordPress yazılımını ücretsiz olarak kullanabilir ve değiştirebilir.
WordPress mi özel yazılım mı?
wordpress mi? Çok özel bir durum varsa ve bunu yapmak için wordpress'in yetersiz olacağını düşünüyorsanız özel yazılım olarak yapılabilir ancak burada tekrar altını çizeyim gerçekten özel yazılım olacaksa. WordPress'in avantajı ise; daha hızlı ve kolay yol alabilmek oluyor.
Düzenli olarak birçok içerik paylaşıyorsanız bu özellik harikadır. Genel olarak, öğrenmek biraz zaman alsa da WordPress kullamak zor değildir. Yeni bir kullanıcıysanız bolca eğitim mesajı ve açılır ipuçları görerek daha kolay bir başlangıç yapabilirsiniz.
ASP net paralı mı?
ASP.NET ile Microsoft şirketi tarafından geliştirilen ücretli bir platform. Visual Studio Express gibi geliştirme ortamları ücretsiz verilip, programcılar teşvik edilse de ASP.NET sadece Windows sunucular üzerinde çalıştığından ve Windows sunucular da ücretli olduğundan ASP.NET ortamı tamamen ücretli.

ASP açık kaynak kodlu mu?

Asp.NET Microsoft'un . NET kütüphanesini (Microsoft'un ortak dil platformu) baz alarak geliştirdiği, hızlıca web siteleri oluşturmaya yarayan, C#.NET ve VB.NET gibi popüler diller ile sunucu taraflı çalışan bir teknolojisidir. Açık kaynak koda sahip, kod yazmayı sevenler için geliştirilmiş bir web dilidir.
WordPress kim tasarladı?
WordPress'in kurucusu Matt Mullenweg ile konuştuk.

Isvec diyeti 13 gunde kac kilo verdiriyor?

Sansa Stark ne demek?

1. Konular

1. 1.283.041
  2. Mesajlar

1. 1.684.484
  3. Kullanıcılar

1. 32.317
  4. Son üye

Geri
Üst Alt