Son Konular

Yağmurun Fısıldadığı Aşk

Credits
1.230.245
Yağmurun Fısıldadığı Aşk

Damlalar dans ederken toprağın üstünde,
Kalbim çarpıyor bir başka, seninle her tınıda.
Bir bahar kadar taze, sevginin izinde,
Yağmur altında ıslanmak, aşkın nişanında.

Gökyüzü bulutlu, ama içim aydınlık,
Seninle her an, bir sonsuzluk gibi.
Bir bakışın yeter, dünyamı aydınlatmak,
Yağmurun altında, birlikte yürümek gibi.

Ellerin ellerimde, sıcaklığına doyamam,
Her damla, ruhuma dokunur, sevda gibi.
Birlikte adım adım, sonsuzluğa yol almam,
Yağmurda bir sen, bir ben, bir de bu anı.

Gözlerinde kaybolmak, yağmurlu bir günde,
Kalbimin derinliklerinde, aşkın izleri.
Her anı seninle paylaşmak, bir ömürde,
Yağmurun altında, aşkın dansı bir şiir gibi.

Solmuş Anların Fısıltısı

Yabancı Sokaklarda Kalp Atışları

Benzer Konular

Yağmurun Ahenginde Kalplerin Dansı Yağmurlar hafifçe düşerken yeryüzüne, El ele tutuşur aşk, sokakların büyüsünde. Her bir damla, aşkın fısıltısı gibi, Kalplerimize işler, hüzünle sevinç içinde. Kaldırım taşları, yağmurla parıldar, Adımlarımız seninle, bir melodi yaratır. Kalbimizdeki ritim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Damlaların Fısıldadığı Aşk Bir akşam vakti, baharın eşiğinde, Yağmurun nazlı sesi düşüyor toprağa. Her damla bir notaysa, kalp telinde, Seninle dokunur, aşkın şarkısına. Gözlerimi yumduğumda, hayalin belirir, Damlalar yıkar, eskiyen anıları. Her bir titreşimde, kalbim yine dirilir, Yağmurla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kalbin Fısıldadığı Aşk Öyküsü Bir gün ki sabah, gözlerinle uyanır dünya, Kalbin atar usulca, sevgiyle dolup taşar. Her an, her nefes, bir aşk hatırası sana, Özlemler, umutlar, sonsuzluğa karışır. Sevgililer günü derler, bir gün tüm âlemlerde, Ama bilmezler, aşk her an, her gün bir nehirde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yağmurun Fısıldadığı Sessiz Aşk Yaz yağmurları altında kaybolur izler, Her damla bir özlem, her damla bir düş. Sessizce anlatır rüzgarın sesinde, Kalpte biriken hüzünle harmanlanmış. Yağmurla yıkandı hayaller, umutlar, Gözlerimde yıldız, yüreğimde aşk. Her damla bir masal, her damla bir sır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Yağmurun Fısıldadığı Aşk Gökten düşen damlalar, sessiz bir melodi, Kalbime dokunur, ince bir serenat gibi, Her damla, yeni bir umut, yeni bir hayal, Düşlerimi süsler, baharın taze nefesiyle. Yeşilin en güzel tonları, doğayı sarar, Bir çiçek açar, bir yaprak filizlenir ağırdan, Yağmurun...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri