Son Konular

Yağmurun Fısıldadığı Hasret

Credits
1.230.184
Yağmurun Fısıldadığı Hasret

Gözlerimde titrerken gökyüzünün nefesi,
Düşlerimde gezinen o eski serin sesti.
Her damla bir özlem, her yağmur bir hikâye,
Kalbime düşerken, sessizce söyleşti.

Baharın habercisi, bulutların dansı,
Düşlerimde canlanan çocukluk anısı.
Her ıslak sokakta, yankılanır bir adım,
Annemin kokusu, yağmurla sarılırdı.​

Hatıralar canlanır, her damlada bir sevda,
Kaybolmuş zamanlar, yağmurla buluşmada.
Geçmişin izleri, silinmez kalplerde,
Yağmur damlaları, özlemi fısıldar da.

Ve biter bir gün bu sessiz mevsim, bu rüya,
Ama her yağmurda, o özlem hep burada.
Kalbimdeki sızı, yağmurla dile gelir,
Yağmurun getirdiği, hasretle sarar da.​

Yıkıntıların Sessiz Fısıldayışları

Göçmen Rüzgarların Fısıltısı

Benzer Konular

Yağmurun Fısıldadığı Hasret Gözlerimde bir umman, yağmurla dolu, Hasretin rüzgarı, ruhumu sarar. Karanlık bulutlar yoldaşım olur, Her damla içimde bir özlem yaratır. Düşen her damlada, yankılanır sesin, Toprağa düşen çığlıklar gibi. Yağmurun melodisi hatırlatır beni, Gözlerimde yaş, kalbimde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
İlk damla düştü, gökyüzünden sessiz, Saçlarımda dans eden bir serin his. Doğum günümde yağmurun şarkısı, Kalbime dokunan tatlı bir fısıltı. Gözlerim kapalı, rüzgarla sarmaş dolaş, Düşlerimde bir çocuk, elleri boş. Yağmurun altında, dans eden ben, Her damlada yeni bir düş, bir anı, bir ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yağmurun Fısıldadığı Hasret İlk damla düştüğünde tenime, Bir an gözlerin gelir aklıma, Kokusu toprakla karışır, bir özlem seli, Kalbimde fırtınalar kopar, usulca. Bir bulut geçer üstümden, Gölgesinde saklı kalan anılar, Her damlada bir hatıra canlanır, gözyaşlarım gibi, Ve seninle dolup taşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
İlkbaharın melodisi, yağmurla yankılanır, Gökyüzünden düşen her damla, yüreğime dokunur. Doğa uyanır, aşk dolu bir rüya gibi, Yağmurla dans eden yapraklar, göğe uzanır. Her damla, bir umut, bir hayalin yankısı, Düşen tomurcuklar, sevdayı fısıldar. Yağmur, toprağa karışırken, Kalbim aşka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yağmurun Fısıldadığı Sessiz Aşk Yaz yağmurları altında kaybolur izler, Her damla bir özlem, her damla bir düş. Sessizce anlatır rüzgarın sesinde, Kalpte biriken hüzünle harmanlanmış. Yağmurla yıkandı hayaller, umutlar, Gözlerimde yıldız, yüreğimde aşk. Her damla bir masal, her damla bir sır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.132
  2. Mesajlar

1. 1.678.596
  3. Kullanıcılar

1. 31.767
  4. Son üye

Geri