Son Konular

Yağmurun Melodisi: Kalbimin Dansı

Credits
1.230.245
Yağmurun sesinde gizli bir melodi var,

Kulağımda yankılanır, kalbimi sarar,

Her damlası bir notadır, gökyüzünden süzülen,​

Islanırım usulca, ruhuma huzur veren.

Dans ederken yağmurla, unuturum zamanı,​

Her adımda serinlik, her adımda aşk anı,

Toprak kokusu sarar, sarhoş eder beni,​

Islanmak hiç bu kadar güzel olmamıştı, sevgili.

Elleri açık gökyüzüne, bir çığlık atarım,​

Yağmurla gelen sevda, ruhumda yankılanır.

Her damlayla silinir, geçmişin izleri,​

Islanmak hiç bu kadar büyülü olmamıştı, kalbim bilir.

Yağmur damlaları düşerken, bir masal anlatır,​

Gözlerimi kapadığımda, hayaller canlanır.

Her bir damla umut taşır geceye,​

Islanmak hiç bu kadar anlamlı olmamıştı, seninle.

Kalp Atışlarında Saklı Buluşma

Raylarda Yankılanan Anılar

Benzer Konular

Yağmurun Ezgisiyle Dans Eden Düşler Bir ince hüzün sarar bu eski kenti, Her damla bir notadır, aşkın melodisi gibi. Gökten süzülen bu şiir, kalbe dokunur, Yağmurun her ritmi, bir sır gibi fısıldar. Sararan yapraklar şarkı söyler usulca, Toprağın kokusu buram buram sarar teni. Bir rüya gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Naif Sesinde Saklı Cennet Bir sabah uyandım, sesinle doldu ruhum, Naif tınılarınla, dinginleşti her kuruntum. Gözlerimi kapattım, seninleydi her düşüm, Kalbimde yankılanan, huzurun en güzel türküydü bu. Her kelimen bir melodi, umut dolu ezgiler, Sıcaklığın sarar içten, her anımda senin izler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
İlk damla düştü, gökyüzünden sessiz, Saçlarımda dans eden bir serin his. Doğum günümde yağmurun şarkısı, Kalbime dokunan tatlı bir fısıltı. Gözlerim kapalı, rüzgarla sarmaş dolaş, Düşlerimde bir çocuk, elleri boş. Yağmurun altında, dans eden ben, Her damlada yeni bir düş, bir anı, bir ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yüreğe Dokunan İlkbahar Ezgisi Bir damla yağmur düşer kalbime, Yavaşça süzülür yeşil yapraklardan. Rüzgarın fısıltısı sarar dört bir yanımı, Tıpkı bir melodi gibi, nağmeler saklanmış anılardan. Dalların arasında yankılanır, Hafifçe çarpar yeryüzüne. Her damlada yeni bir hikaye gizli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.625
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri