haberci
Efsanevi Üye

Yakın Doğu Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Suat İrfan Günsel, beraberindeki heyetle Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'ni (TOGÜ) ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Günsel, Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz ile bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdi.
Günsel ve Yılmaz, iki üniversite arasında olası iş birliklerini değerlendirerek eğitim, araştırma ve toplumsal katkı alanlarında ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular. TOGÜ'nün vizyonu, ulusal ve uluslararası düzeyde devam eden bilimsel projeleri ve stratejik hedefleri hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
Ziyarette, AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir'in yanı sıra rektör yardımcıları ve danışmanları da hazır bulundu. Toplantıda, eğitim alanındaki iş birliklerinin yanı sıra geleceğe yönelik ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Bu buluşma, iki üniversite arasındaki iş birliğinin güçlenerek devam edeceğinin sinyallerini verdi.
Profesyonel bir kadronun bir araya geldiği bu önemli toplantıda, eğitim ve araştırma alanlarında yapılacak ortak çalışmaların üniversitelerin geleceğine büyük katkı sağlayacağı vurgulandı. İki üniversitenin birlikte hareket ederek bilimsel alanda daha da ileriye taşınacağı belirtildi. Bu görüşme, gelecek projelerin heyecan verici bir şekilde şekillenmesine olanak tanıyacak nitelikteydi.