S
SoruCevap
Guest
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
1 lt süt
9 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
2,5 kahve fincanı un
2 paket vanilya
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün materyalleri tencereye alıp kısık ateşte çırpıcıyla yavaş yavaş çırparak devamlı karıştıralım.
Fokurdadıktan sonra karıştırmayı bırakıp 2-3 dk daha kısık ateşte bırakalım.
Ocaktan alalım ve biraz mikserle çırpalım.
Tatlımızı borcama döküp soğumaya bırakalım.
5-10 dk soğuduktan sonra üzerini streçleyip 3 saat buzdolabında bekletelim ve hazır.Afiyet olsun
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 lt süt
9 yemek kaşığı şeker
3 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
2,5 kahve fincanı un
2 paket vanilya
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün materyalleri tencereye alıp kısık ateşte çırpıcıyla yavaş yavaş çırparak devamlı karıştıralım.
Fokurdadıktan sonra karıştırmayı bırakıp 2-3 dk daha kısık ateşte bırakalım.
Ocaktan alalım ve biraz mikserle çırpalım.
Tatlımızı borcama döküp soğumaya bırakalım.
5-10 dk soğuduktan sonra üzerini streçleyip 3 saat buzdolabında bekletelim ve hazır.Afiyet olsun
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı