Yalancı tavuk göğsünün üzerine ne konur?
Çikolata Soslu Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler Üzerine; 1 paket çikolata sosu. Çikolata sosu için 2,5 bardak süt. 50 gr bitter çikolata (80 gr çikolatanın yarısından biraz fazla)
Kadayıflı yalancı tavuk göğsü nasıl yapılır?
Kadayıflı yalancı tavuk göğsü nasıl yapılır?
Yapışmaz tabanlı bir tavayı alıp erittiğiniz tereyağında toz şekeri ekleyip eritin. Doğradığınız kadayıfları üstüne ekleyip renkleri dönene dek kavurun. Ardından kırık cevizleri de ekleyip 3 dakika kadar daha kavurmaya devam edin. Ocaktan alın ve bir kenarda soğumaya bırakın.
Tavuk göğsü nasıl yapılır malzemeleri?
Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı İçin Malzemeler :
- 1 litre süt.
- 125 gr tereyağı ya da margarin.
- 1,5 su bardağı toz şeker.
- 1 su bardağı un.
- 1 paket vanilya.
- Üzeri İçin:
- Tarçın.
Yalancı muhallebi nasıl yapılır?
Yalancı muhallebi nasıl yapılır?
Yalancı Tavukgöğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
- Malzemeleri iyice çırptıktan sonra Muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin.
- Ocaktan inince içine margarin atıp mikserle 15 -20 dakika çırpıyoruz..
- İsteğe bağlı olarak üzerine tarçın serpebilirsiniz.
Irmikli tavuk göğsü tatlısı nasıl yapılır?
İrmikli Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
- Sütü margarini irmiği şekeri tencereye boşaltıyoruz .
- Sürekli karıştırarak dip tutmasını engelliyoruz.
- Daha sonrasında bu karışımımız katılaşmaya başlayacak kaynarken göz göz olduysa 2 yada 3 dakika daha karıştırıyoruz.
- Ocağı kapatacağımız esnada vanilini ekleyebiliriz .
Krem Şantili Tavuk göğsü nasıl yapılır?
Krem Şantili Tavuk göğsü nasıl yapılır?
Un süt şekeri tencere koyup kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz. Göz göz kaynamaya başlayınca tereyağını ilave edip eriyip karışıncaya kadar karıştırıyoruz. Koyulaşan tatlıyı ateşten alıp vanilyayı ilave ediyoruz. Arada karıştırarak ılıtıp bir paket toz krem şantiyi karıştırıyoruz.
Hazır kavrulmuş kadayıf tatlısı nasıl yapılır?
Ayrı geniş bir tavaya terayağı ve şeker eklenir. Terayağı hafif eritince parçaladığımız kavrulmuş kadayıf ve cevizler eklenir. Kısık ocakta 3-4 dk kavrulur. Muhallebi ve kadayıf her ikisi de ılıkken ister borcam ister bardaklara en altta kadayıf üzerine muhallebi tekrar kadayıf eklenir ve tamamdır.
Göğsü malzemeleri nelerdir?
Göğsü malzemeleri nelerdir?
Bisküvili tavuk göğsü tarifi için malzemeler:
- 1 paket vanilya.
- 125 gram tereyağı
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi.
- 1 paket petibör bisküvi.
- 1 su bardağı un.
- 1,5 su bardağı toz şeker.
- 1 litre süt.