Son Konular

Yalçın Güzelhan

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.607
Meslek
Webmaster
Unvan
Dr.

Doğum Tarihi
1961

Ülke
Türkiye

1961 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı yerde tamamladıktan sonra, 1980-81 yıllarında ODTÜ Siyaset Bilimine devam etti. 1987 yılında Dokuz Eylül Tıp fakültesini bitirdi. 1996 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde Psikiyatri uzmanlığını aldıktan sonra, 1996-98 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Deneysel Tıp araştırma Enstitüsünde sinir Bilimi mastırını tamamladı.
1998-2002 yılları arasında dört yıl boyunca Kognitif Terapi uzmanlığı (Bilişsel ve Davranışçı Psiko Terapi) eğitimini tamamlayan Güzelhanın, çoğunluğu Beyin Biyolojisi ile ilgili olan çok sayıda yerli ve yabancı bilimsel çalışmaları vardır.
Kuruluşundan bugüne kadar Türkiye Kamu-Sen bünyesinde aktif sendikacılık yaparken, 2004 yılından bu yana da Ortadoğu Gazetesinde ki Köşe Yazarlığını da sürdürmektedir.

Yüksel Çakmur

Yücel Çakmaklı

Benzer Konular

• Soru Soru
Dr. Çağrı Yalçın: Bilimsel Yolculuğu ve Başarıları Dr. Çağrı Yalçın, bilim dünyasında yaptığı katkılar ve yenilikçi çalışmalarıyla tanınan saygın bir akademisyendir. 1980 yılında Türkiye'nin başkenti Ankara'da doğan Yalçın, genç yaşlardan itibaren bilim ve teknolojiye duyduğu ilgiyle dikkat...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Prof. Dr. Sevgi Esen Yalçın Kimdir? Prof. Dr. Sevgi Esen Yalçın, Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinden biri olarak tanınmaktadır. Eğitim ve bilim dünyasına yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Yalçın, hem akademik başarıları hem de topluma katkıları ile dikkat çekmiştir. Erken...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
  • Soru Soru
Prof. Dr. Selim Yalçın: Eğitim ve Bilim Dünyasında Bir Rehber Prof. Dr. Selim Yalçın, Türkiye'nin önde gelen akademisyenlerinden biri olarak, özellikle eğitim ve bilim alanındaki katkılarıyla tanınmaktadır. 20. yüzyılın ortalarında doğan Yalçın, genç yaşlarda başladığı eğitim yolculuğunu, bilim...
Cevaplar
1
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Prof. Dr. Alemdar Yalçın Kimdir? Prof. Dr. Alemdar Yalçın, Türk akademisyen ve bilim insanı olarak eğitim ve araştırma dünyasında önemli bir yere sahiptir. 1950 yılında Türkiye'de doğan Yalçın, erken yaşlardan itibaren bilim ve öğrenmeye olan ilgisiyle dikkat çekmiştir. Eğitim ve Kariyer...
Cevaplar
1
Görüntüleme
6
  • Soru Soru
Prof. Dr. Cengiz Yalçın'ın Hayatına Kısa Bir Bakış Prof. Dr. Cengiz Yalçın, akademik dünyada saygın bir yere sahip olan, bilimsel çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren bir bilim insanıdır. 1965 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Yalçın, çocukluğundan itibaren bilime olan ilgisiyle dikkat...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.789
  2. Mesajlar

1. 1.680.129
  3. Kullanıcılar

1. 31.881
  4. Son üye

Geri