Son Konular

Yalnızlığın Sessiz Fısıltısı

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.503
Yalnızlığın sessiz fısıltısı, gecenin kör karanlığında,
Kalbime dokunur usulca, yıldızların ışığında.
Bir rüzgar gibi esip geçer, anıların tozlu izinde,
Ve ben, derin bir iç çekişle, düşerim aşkıma.

Bir yudum kahve gibidir, soğur bekledikçe,
Gözlerim ufukta, beklerim hiç gelmeyecek sefere.
Yalnızlık benimle, içimde bir deniz misali,
Sessiz ve derin, dalgaları vurur yüreğime.

Özlemin ince ipliği, ruhumu sarar sarmalar,
Ve ben, rüyaların tatlı belirsizliğinde kaybolurum.
Bir umut ışığı ararım, karanlığın içinde
Ve bulurum kendimi, yalnızlığın kollarında.

Son dörtlükte, bir düş gibi, yankılanır sesim,
Geceyle birlikte uyanır, sessizliğin gücüyle.
Yalnızlığın sessiz fısıltısı, bir dost gibi sarar beni,
Ve ben, huzuru bulurum, kendimde, derinlerde.

Sessiz Duaların Gücünde Anneler

Kadınların Renkli Düşleri

Benzer Konular

Yalnızlığın Kıyısında Düşlenen Yarınlar Bir bankta oturmuş, sessiz bir akşam, Gözlerde bir hüzün, dalgın bir zaman. Kalbin derininde, ince bir sızı, Geleceği düşler, sevgiye nazaran. İçimde büyüyen, suskun bir özlem, Gözler uzaklara, yalnızlığı izler. Her yaprakta saklı, umut dolu düşler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yitip Giden Sokakların Fısıltısı Yalnızlığın kalbinde kaybolan izler, Şehirde yankılanır adı unutulmuş yollar. Her köşe başında, solgun bir ağaç, Sessizliğin dilinde hatıralar saklar. Yıldızlar gökyüzünde göz kırparken, Arnavut kaldırımlarında yankılanır adımlar. Düşlerimi ararım, eskiyen...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
Zamanın Sessiz Fısıltısı Bir akşamüstü, güneşin alacasında, Sessizliğin kollarında bulurum seni, Kalbimde yankılanır her bir anı, Annem, ruhumda yankılanan melodi. Ellerinle dokunursun geçmişin izine, Her çizgide yaşamın sıcak nefesi, Gözlerimle ararım o huzurlu ânı, Zamanın sessiz fısıltısı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Yıldızların Altında Tek Başıma Dingin bir gecede, sessizlik sarar ruhumu, Yıldızlar konuşur, yollarıma rehber olur. Kalbimde saklı, unutulmuş hatıralar, Ay ışığıyla dans eder, gizlice dokunur. Karanlığın sessizliğinde, bir fısıltı gibi, Yıldızlar dile gelir, yüreğime dokunan. Özlemlerle dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Kar Tanelerinin Fısıltısı Usul usul iner kar, bak sessizce, Huzur dolu bir sabah doğar gökyüzünde. Bir beyaz örtü serilir sevgiyle yere, Kışın naifliği sarar ruhumuzu içten içe. Soğuk nefes alır, camlarda incecik buğu, Kalplerimizi ısıtır sıcacık bir duygu. Her şey suskun, her şey naif ve saf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.013
  2. Mesajlar

1. 1.678.276
  3. Kullanıcılar

1. 31.733
  4. Son üye

Geri