Modoratör
Yeni Üye
Yammer nedir nasıl kullanılır?
Uygulamalar bölümünden Yammer butonuna tıklayın….Yukarıkdaki ekran görüntüsünü inceliyor olursak;
- Üye olunan grupları içinde kişi veya konu başlıkları araması yapılabilirsiniz.
- Bu bölümde ise diğer sosyal ağlarda olduğu gibi herhangi bir şey paylaşmak istediğimizde yazabileceğimiz alanı göreceksiniz.
Office 365 Yammer nedir?
Office 365 Yammer nedir?
Yammer, Office 365 içindeki, çalışanların bağlanmasına ve iletişim kurmasına yardımcı olmayı amaçlayan işletmeler için bir sosyal ağdır. Departmanlar arası mesajlaşma ve bilgi paylaşımı için bir alan sağlar; Yammer, kuruluş çapında haberler, duyurular ve katılımlar sağlamak için esasen "dış çember" dir.
Yammer ücretli mi?
Yammer ücretli mi?
Ücretsiz olarak indirebilirsiniz, ancak kullanmak bir Office 365 iş hesabına sahip olmanızı gerektirir. Yammer web hizmetini yalnızca bir iş e-posta adresiyle kullanabilirsiniz, ancak masaüstü uygulamasını geçerli bir Office 365 iş aboneliği olmadan kullanamazsınız.
Microsoft Power Automate free nedir?
Power Automate, iş kolu kullanıcılarının uygulamalar ve hizmetler arasında zaman alıcı iş görevlerini ve süreçlerini otomatikleştiren iş akışları oluşturmalarını pratik ve basit hale getiren bulut tabanlı bir hizmettir.
Office 365 dağıtım listesi nedir?
Office 365 dağıtım listesi nedir?
Dağıtım grupları (bazen dağıtım listeleri olarak adlandırılır), Outlook Web App kullanıcılarının iş arkadaşlarınızla ve iş ortaklarıyla iletişim kurmasını ve işbirliği yapmasını sağlayan bir çözüm çözümüdür. Not: Web üzerinde Outlook kullanıyorsanız Microsoft 365 Grupları size sunulur.
SharePoint nedir ne için kullanılır?
SharePoint nedir ne için kullanılır?
SharePoint uygulaması, Microsoft tarafından geliştirilen veri depolama sistemidir. Şirketlerin belgelerinin Bulut kaydı üzerinde kopyalanmasını sağlayan sistem, veri kaybının önüne geçmektedir.
Power Automate ne ise yarar?
Windows 11 Power Automate nedir?
Windows 11 Power Automate nedir?
Windows 11, kullanıcıların Power Automate masaüstü uygulaması önceden yüklenmiş olarak otomasyonlar oluşturmasına olanak sağlar. Power Automate, ev ve iş kullanıcılarının iş akışlarını optimize etmelerini ve yinelenen ve zaman alan görevleri otomatikleştirmelerini sağlayan düşük kodlu bir platformdur.