- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 1.765
- Meslek
- Webmaster
Yapı Kredi kartı puanları nerede kullanılır?
Yapı Kredi Play ile yaptığın harcama ve ödemelerle topladığın puanlar, World Üye İşyerleri'nde para yerine geçer. Kazandığın her 2 puan, üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 puan kullanarak satın alabilirsin.
Yapı Kredi Mobil Bankacılık nasıl açılır?
Yapı Kredi Mobil'e bireysel kullanıcı olarak; kullanıcı kodu ya da T.C. Kimlik No ve mevcut şifreniz ile giriş yapabilir veya Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden yeni bir şifre alabilirsiniz. Kurumsal kullanıcı olarak; firma kodu, kullanıcı kodu ve mevcut şifreniz ile giriş yapabilirsiniz.
Yapı Kredi bankası ne zaman satıldı?
2005 yılında bağlı bulunduğu Çukurova Holding'in TMSF'ye olan borçları nedeniyle holding tarafından %51'lik hissesi Koç Holding bünyesindeki Koç Finansal Hizmetler'e satılmıştır. 2006 yılında Koç Holding bünyesinde yer alan Koçbank ile birleşmiştir.
Yapı Kredi bankası sağlam mı?
Hiçbir bankaya güvenmediğini belirten katılımcıların oranı ise %14,5. Bankalar içerisinde en çok güvenilen ikinci banka %13,4 ile İş Bankası, üçüncü banka %9,7 ile Garanti BBVA, dördüncü banka ise %7,5 ile Yapı Kredi olarak karşımıza çıktı.
VakıfBank World puanlarımı A101 ® mağazalarında kullanamıyorum.
Kart puanı nerelerde kullanılır?
A101, Bizim Toptan, Carrefour SA, METRO gibi alışveriş mağazalarında kullanmak mümkün. Hepsiburada, ebebek, biletix ve sahibinden.com siteleri, Puma, Nike, Adidas, Hummel, Colin's ve KİP mağazaları. World puan geçen akaryakıt istasyonları ise BP, Petrol ofisi.
Yapı Kredi Mobil bankacılık şifresi nasıl alınır?
Tek Şifre'nizi yapikredi.com.tr, Yapı Kredi Mobil ya da World Mobil uygulamasında yer alan Şifre Al/Şifremi unuttum adımından anında oluşturabilirsiniz. İnternet/mobil şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.
N11 de para puan nasıl kullanılır?
Finansbank, Halkbank ve İş Bankası işlemlerinde ise banka puanı kullanmak için harcama tutarınız kadar puanınız olması gerekir. Örneğin; kartınızda 20 TL puan var ve sizin satın alacağınız ürün 80 TL. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi ile 20 TL'lik puanı kullanıp geri kalan tutarı kartınızdan ödeyebilirsiniz.
Para puan silinir mi?
Kredi kartlarında bulunan para puanlar ve bonuslar yıl sonunda sıfırlanabiliyor. Bu durumu yaşamamak için para puanlarınızı yıl sonu gelmeden tüketmek gerektiği konusunda Tüketici derneklerinden uyarı geldi. Sadakat kartlarda biriken para puanlarını kullanmak için de son tarih 31 Aralık.