Modoratör
Efsanevi Üye
Yardım parası çıktığını nasıl öğrenebilirim?
E-Devlet üzerinden 1100 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.
Her aileye 500 TL yardım başvurusu nasıl yapılıyor?
Her aileye 500 TL yardım başvurusu nasıl yapılıyor?
Online kolay başvuru ekranı üzerinden ailelere yardım için rahatlıkla başvuru yapabilme imkanı sağlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il müdürlüklerinden talep edilen evrak ve başvuru formlarını alıp kaymakamlıklara ve sosyal yardımlaşma bürosuna giderek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.
500 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?
500 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?
E devlet üzerinden gıda ve erzak yardımı başvurusu yapabilmek için, https://www.turkiye.gov.tr/icisleri-sosyal-yardim-talebinde-bulunma-ve-talebi-sorgulama-4671 internet adresine tıklayın.
Hane yardimi ciktigini nasil anlariz?
Belediye Hane Yardımı Başvuru Sorgulama E-devlet başvuru sayfası üzerinden TC kimlik no ve şifre bilgilerinizle sisteme giriş yaparak, başvurunuzu sorgulayabilirsiniz.
Sosyal yardımın onaylandığını nasıl anlarız?
Sosyal yardımın onaylandığını nasıl anlarız?
3 çocuğa 5000 TL nasıl alınır?
3 çocuğa 5000 TL nasıl alınır?
Üç çocukta destek 14 bin lirayı buluyor. Yardım için başvurular, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, İl Müdürlüklerine, Sosyal Hizmetler Müdürlüklerine, ilçelerde ise kaymakamlık binalarının içindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor.
500 TL hane yardımı nereden alınır?
Herhangi bir kuruma başvuru yapılmasına gerek olmayıp, hak sahiplerinin Kimlik Kartı ve elektrik faturası ile PTT şubesine gitmeleri yeterlidir.
Cimer 500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
Cimer 500 TL yardım başvurusu nasıl yapılır?
Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler direkt olarak e-devlet üzerinden giriş yapabilir ya da "cimer.gov.tr" internet adresinden TC kimlik numarası, ad, soyad, annesinin evlenmeden önceki soyadı, kimlik seri no ve cep telefonu bilgilerini girerek başvuru sayfasına gelebilirler.
Kızılay 500 TL yardım nasıl alınır?
Kızılay 500 TL yardım nasıl alınır?
Kaymakamlık ve Valilikler vasıtalısıyla ya da 168 Nolu Kızılay çağrı hizmetine bağlanarak da başvurular iletilebilir. Kızılay tarafından ailelere yapılacak nakit desteği Ramazan ayı boyunca peyderpey ödenecek. Aileler Kızılay tarafından belirlenecek.