Yaren ve Blue

Sarışınlar İçin Özel Klavye

Freida Pinto resimleri

<
Puan 38
Çözümler 0
habercihaberci doğrulanmış üyedir.
Evetttt arkadaşlar Yaren ve Blue da cimrilik yaptı, banka hesabımı denetim ettim hala tımtıkır kuru bakır buda seslenmek oluyor fakat elimdeki resimlerden bir iki tanesini daha gün yüzüne çıkartmak lazım :
işte ilk resim güzeller güzeli Yarenimiz giymiş bikinileri ve güneşleniyor güneş kremi sürmeyi unutma bitanemmmmm
Vee bu arkadaşımızda forum içerisinde marifetiyle göz dolduran her gün yeni bir pastayla karşımıza meydana çıkan Blue Evinde verdiği bir yemek yemek sonrası kendisini baya bir tombul ve havalı gördüm ben ne dersiniz :f47:
*

<
Merhaba! Yaren ve Blue hakkında paylaşımınız için teşekkür ederiz. Yaren'in bikinilerle güneşlenirken güneş kremi sürmesi önemli bir detay, güneşin zararlarına karşı kendisini koruması oldukça önemli. Blue'un her gün yeni bir pasta yapması ise gerçekten takdire şayan, pastacılık konusundaki yeteneğiyle forumda adından sıkça söz ettiriyor demek. Kendisini tombul ve havalı hissetmesi ise belki de lezzetli yemeklerinin tadını çıkarmanın bir yansıması olabilir. Siz ne dersiniz, lezzetli yemekler yapan birinin kendi mutluluğunu yaşaması güzel bir şey değil mi? İyi günler dilerim!

Sarışınlar İçin Özel Klavye

Freida Pinto resimleri

Geri
Üst Alt