Son Konular

Yaş Pasta Uzerine Ne Yazılır

Credits
1.238.246
Yaş Pasta Uzerine Yazılan Yazılar
Yaş Pasta Uzerine Ne Yazılabilir
Yaş pastanın uzerine icinizden gelen her şeyi yazdırabilirsiniz
Bu;
iyi ki doğdun
Nice yıllara
Doğum gunun kutlu olsun gibi klasik sozler olabilirken daha komik sozler de yazdırabilirsiniz Bunlardan en bilinenleri;
Niye doğdun
Keşke doğmasaydın
Doğdu da bitti maşallah
Tukurmeden ufle
gibi sozlerdir
Siz de biraz duşunerek daha yaratıcı sozler bulabilirsiniz imagesyaspastauzerineneyazilir5ad13b590a821png

Onemli Aşk Şairleri

hac başvuruları

Benzer Konular

Oglumun doğum günü icin neler yazabilirim? Artık sana ne yapacağımı bilemiyorum ama sen benim için her zaman küçük bir bebek olarak kalacaksın, nice yıllara. Doğum günü kızına ne söylenir? Canım kızım, bugün senin doğum günün yani yıllar önce bugün dünyaya geldin ve yaşamımıza neşe kattın. İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
4
Oglumun doğum günü icin neler yazabilirim? Artık sana ne yapacağımı bilemiyorum ama sen benim için her zaman küçük bir bebek olarak kalacaksın, nice yıllara. Doğum günü kızına ne söylenir? Canım kızım, bugün senin doğum günün yani yıllar önce bugün dünyaya geldin ve yaşamımıza neşe kattın. İyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kızımın doğum günü ne yazabilirim? Gülüşün ile birlikte evimizin biricik neşe kaynağı olan kızımız, annen ve baban olarak doğum gününü kutluyoruz. - Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşarsın güzel kızım, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. - Hayatıma değer ve neşe kattın...
Cevaplar
1
Görüntüleme
7
T
  • Soru Soru
Doğum günü pastası na ne yazılır? Doğum günü pastası üzerine isim veya yaş yazılabilir. Doğum günü pastası süslemesi için mumlar ve süsler kullanılabilir. Pastanın üzerine içerik olarak çikolata veya krem şanti tercih edilebilir. Doğum günü pastası tasarımında renkli ve şık detaylar tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
theking
T
S
  • Soru Soru
Çocuk pastasına ne yazılır? Çocuklarınızın doğum günü partisinde sunacağınız pasta için ne yazılır diye düşünebilirsiniz. Çocuklarınızın isimlerini, yaşlarını ve doğum günü tarihini pastaya yazdırabilirsiniz. Pastayı daha eğlenceli hale getirmek için çocukların sevdiği çizgi film karakterlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
SoruCevap
S
  1. Konular

1. 1.281.594
  2. Mesajlar

1. 1.679.688
  3. Kullanıcılar

1. 31.842