Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri Güney Denizli

S

SoruCevap

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Tanıtım - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri - Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu İletişim

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz ilk defa 1960 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yapımına başlanmış; 1961 yılında 5 derslikli olarak Devrim İlkokulu adıyla eğitim öğretime başlamıştır. 1983 yılında adı Fatih İlkokulu olarak değiştirilmiştir. 8 yıllık zorunlu eğitime geçilmesinden sonra 1997 yılında Fatih İlköğretim Okulu olarak adı tekrar değişmiştir. Bu yıllardan sonra 8 yıllık eğitime cevap verecek durumda olmayan okulumuzda ek binaya ihtiyaç duyulmuştur. Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL tarafından Mevcut olan binamızın 1999'da temeli atılmış olup 8 derslik ,1 çok amaçlı salon, 2 idare odası, 1 öğretmenler odası olarak 2000 yılında tamamlanarak hizmete açılmıştır. Fatih İlköğretim Okulu'ndan tüm öğrenci ve personeli yeni yapılan Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu'na nakledilerek 2000 yılının Mayıs ayında eğitim-.öğretime burada devam etmeye başlamıştır. Hayırsever işadamı Yaşar KIMIL ana binaya bitişik 2 katlı 6 derslikli ek bina daha yapmış, 2005 yılında bu bina da hizmete girmiştir. Ek binada anasınıfı ve I. Kademe öğrencileri, ana binada da II. Kademe öğrencileri eğitim - öğretimlerini sürdürmektedir. 1996-1997 Eğitim - Öğretim yılı sonunda 5 yıllık eğitimden 1439 öğrenici mezun olmuştur. 2009-2010eğitim öğretim yılı sonu itibariyle 8 yıllık eğitimden 304 öğrenci mezun olmuştur.

Okulun Fiziksel ve Teknolojik Alt Yapısı

Toplam Derslik Sayısı :14
Anasınıfı olarak kullanılan : 1
BT Sınıfı : Var- 1Adet (20+1)
ADSL : Var
Toplam Bilgisayar Sayısı : 25
Parojeksiyon Cihazı : Var-3 Adet

Toplam Şube Sayısı : 9
Öğretmen Sayısı : 13
Hizmetli Sayısı : 1
Öğrenci Sayısı : 267

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Güney
Okulun Telefonu: (258) 451 20 15
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Yağcılar Mah. Güney
Okulun Web Adresi:
Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol URL'lerin içeriğini görüntülemek için!

Okulun E-Posta Adresi: [email protected]
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Yaşar Kımıl İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberi.biz - okulweb.meb.gov.tr -
Lütfen, Giriş yap or Kayıt ol URL'lerin içeriğini görüntülemek için!

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için giriş yapın.

Yorum bırakabilmek için bir üye olmalısınız.

Hesap oluştur

Topluluğumuzda bir hesap oluşturun. Çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Üst Alt