haberci
Efsanevi Üye

Yalova'nın Altınova ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini yürüten Yasemin Fazlaca, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Uzun bir süredir AK Parti'ye geçeceği konuşulan Fazlaca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP üyeliğinden ayrıldığını belirtti. Fazlaca, "Ailemden, sosyal çevremden ve kişisel imkanlarımdan vazgeçerek sürdürdüğüm bu onurlu mücadelede, CHP çatısı altında dik durdum ve en zor zamanlarda mücadele ettim. Üst düzey yönetimlere iletilen kişisel çekişmeler ve egolar benimle ilgili hiçbir yönetimsel adım atılmadan kamuoyu ile paylaşıldı. Bu durum, istifamı e-devlet üzerinden sunduktan sonra gerçekleşmesi oldukça dikkat çekici" ifadelerini kullandı.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca'nın CHP'den istifasına ilişkin yapılan açıklama, siyasi kulisleri hareketlendirdi. Fazlaca'nın istifasının ardında yatan nedenler ve yaşanan gelişmeler merak konusu oldu. Belediye Başkanı'nın partiden ayrılma kararının arkasındaki motivasyon ve sonrasında izlenecek yol, yakından takip ediliyor.
Yasemin Fazlaca'nın CHP'den istifa etmesi, siyasi arenada dikkat çeken bir gelişme olarak kayda geçti. Fazlaca'nın bundan sonraki süreçte hangi adımları atacağı ve siyasi kariyerinde nasıl bir rotayı izleyeceği merak konusu oldu. Belediye Başkanı'nın istifası, ilçe ve genel siyasette yankı uyandırdı.
Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca'nın CHP'den istifası, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Fazlaca'nın paylaşımı, kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılarak gündemde üst sıralara yükseldi. Fazlaca'nın istifasına dair yapılan yorumlar ve destek mesajları, sosyal medya platformlarında yoğun ilgi gördü.