Son Konular

Yavuz Canevi

ZeberusZeberus doğrulanmış üyedir.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Web sitesi
forumsitesi.com.tr
Credits
2.249
Meslek
Webmaster
Doğum Tarihi
1939

Ülke
Türkiye

1939 yılında Konya'da doğdu. Üniversite öğrenimini 1960 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Maliye ve Ekonomi Bölümü'nde tamamlamış, 1966-1969 yıllarında University of Southern California'da yüksek lisans yapmıştır.
1960-1963 yılları arasında Maliye Müfettişliği'nde göreve başlamış, 1963 yılından 1989 yılında kendi isteği ile emekli olduğu Hazine Müsteşarlığı görevine kadar yurtiçi ve yurtdışında çeşitli kamu ve özel kurumlarda görevlerde bulunmuştur.
1996 yılından bu yana Türk Ekonomi Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Sn. Canevi, 29 Mart 1993 tarihinden itibaren Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Yonca Cevher

Yılmaz Güney

Benzer Konular

• Soru Soru
Hilmî Yavuz Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi: Hilmî Yavuz, 14 Nisan 1936 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimine İstanbul Erkek Lisesi'nde başlamış, ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim görmüştür. Ancak, hukuk eğitimini tamamlamadan fakülteden ayrılan Yavuz, edebiyat ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru Soru
Yavuz Bingöl Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Yavuz Bingöl, 7 Ekim 1964 tarihinde İstanbul, Türkiye'de doğmuştur. Sanatla iç içe bir ailede büyüyen Bingöl, müziğe olan ilgisini genç yaşta keşfetmiştir. Babası Şerif Bingöl, annesi ise halk ozanı ve yazar Nurten Bingöl’dür. Eğitimine Ankara’da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru Soru
Hilmi Yavuz Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Hilmi Yavuz, 14 Nisan 1936 tarihinde İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Yavuz, Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenim gördü. Üniversite eğitiminin ardından bir süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru Soru
Yavuz Top Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Yavuz Top, 23 Ocak 1946 tarihinde, Türkiye'nin kültürel zenginliğiyle tanınan Sivas ilinde dünyaya gelmiştir. Genç yaşlardan itibaren halk müziğine olan ilgisi ve yeteneği, onu bu alanda derinlemesine bir eğitim almaya yönlendirmiştir. İlk müzik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru Soru
Mehmet Yavuz Altun Kimdir? Erken Yaşamı ve Eğitimi Mehmet Yavuz Altun, 1980 yılında İstanbul'da doğmuştur. Çocukluk dönemini İstanbul'un tarihi semtlerinden birinde geçirmiş olan Altun, erken yaşlardan itibaren edebiyata ve sanata ilgi duymuştur. İlköğrenimini tamamladıktan sonra, 1998 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.593
  2. Mesajlar

1. 1.679.642
  3. Kullanıcılar

1. 31.834
  4. Son üye

Geri