Modoratör
Efsanevi Üye
Yeni evlenen kişiye ne yazılır?
Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dileğimle… Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dileriz… Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bağlı kalın!
Atanan kişi nasıl tebrik edilir?
Atanan kişi nasıl tebrik edilir?
En başarılı eleman olma yolunda bir adım daha ilerlemişsin! Tebrik ediyor ve bu terfinin seni hak ettiğin yerlere getirmesini diliyorum! Her zaman özenli ve becerikli biri oldun ve şimdi emeklerinin karşılığını birer birer alıyorsun. Bu yeni işinde de hep yanındayım ve sana tüm kalbimle inanıyorum.
Nişanlanan kişi nasıl tebrik edilir?
Nişanlanan kişi nasıl tebrik edilir?
Nişanlanan Birine Ne Denir?
- Allah utandırmasın.
- Allah bir ömür boyu mutlu etsin.
- Çok yakıştınız. Sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
- Hep mutlu olun ve birbirinizin elini hiç bırakmayın.
- Darısı bekarların başına.
- Bir yastıkta kocayın inşallah.
- Nişanın sana mutluluklar getirsin.
- Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Yeni işe başlayanlara ne söylenir?
Arkadaşa Yeni İş Tebrik Mesajı
- "Yeni başlamış olduğun bu işte çok mutlu olmanı ve başarılı olmanı dilerim.
- "Yeni işinde daima huzurlu ve mutlu olmanı dilerim.
- "İş hayatında başarının ve mutluluğun daima seninle olmasını diliyorum.
- "Bir insanın işinde yükselmesini sağlayan çalışkanlığı ve azmidir.
Sınava girecek olan kişiye ne denir?
Sınava girecek olan kişiye ne denir?
Güzel bir YKS sonucu elde etmen dileğiyle sınavda başarılar diliyorum. -YKS sınavına girecek tüm kardeşlerime muvaffakiyetler dilerim. Allah yardımcınız olsun… -Bitmişse konular, kolaydır sorular.
Evliliğin temel amacı nedir?
Evliliğin temel amacı nedir?
"Evliliğin amacı, eşleri kısıtlamak değil, adeta bir bütün yapmaktır. Evlilikte iki cins birbirini tamamlar. İki vücut, iki kalp, iki ruh birleşir." Erkek, düzenli bir hayat., sıcak bir yuva ve bakım ihtiyacı için, kadınsa, kendini güvende hissetmek ve korunma ihtiyacından dolayı evlenmek ister.