Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Editör

Yeni sifre nasil olusturulur?

Editör

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 0
Çözümler 0
Editör

Yeni şifre nasıl oluşturulur?​

Tahmin edilmesi ve deneme yanılma metodu ile ele geçirilmesi oldukça zor olan şifrelere güçlü şifre olarak adlandırılır. Oluşturulan bir şifrenin kırılmasının güç olabilmesi için en azından küçük, büyük harf ve rakam gibi 3 farklı tipte kararterden oluşturulmalıdır. Mümkünse özel karakter de içeren şifreler kullanınız.

Google şifre nasıl oluşturulur?​

Google şifre nasıl oluşturulur?
Şifre oluşturma
- Bilgisayarınızda Chrome’u açın.
- Chrome’da oturum açtığınızdan emin olun.
- Bir web sitesine gidin ve bir hesaba kaydolun.
- Şifre metin kutusu. Güçlü Şifre Öner’i tıklayın.
- Şifrenin bir önizlemesini görürsünüz. Onaylamak için Önerilen şifreyi kullan’ı tıklayın.
- Hesabınıza kaydolma işlemini bitirin.

E posta şifresi nasıl bulunur?​

Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını ve sonra Google ve sonra Google Hesabınızı yönetin’i açın. Üst taraftaki Güvenlik’e dokunun. “Google’da oturum açma” bölümünün altında Şifre’ye dokunun. Oturum açmanız gerekebilir.

E posta adresi şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?​

E posta adresi şifremi unuttum nasıl değiştirebilirim?
Şifrenizi değiştirme
- Google Hesabınızı açın. Oturum açmanız gerekebilir.
- “Güvenlik” bölümünün altında Google’da oturum açma’yı seçin.
- Şifre’yi seçin. Tekrar oturum açmanız gerekebilir.
- Yeni şifrenizi girin ve Şifreyi Değiştir’i seçin.

Nasıl şifre konulur?​

Denetim Masası’nı açtıktan sonra ‘Kullanıcı Hesapları’ sekmesini bularak ve çift tıklayarak açmanız gerekir. Karşınıza gelen ekranda Başka Bir Hesabı Yönet’e tıklayarak şifre koymak istediğiniz kullanıcıyı seçmeniz gerekir. Seçtikten sonra ekranın sol kısmında bulunan parola oluştur seçeneği çıkıyor.

Hotmail şifremi unuttum nasıl alabilirim?​

Hotmail şifremi unuttum nasıl alabilirim?
Parola bölümünde altta yer alan “Parolanızı mı unuttunuz?” bölümüne tıklayın. Burada eğer daha önce hotmail hesabınıza yedek mail adresi ya da telefon numarası tanımladıysanız gelen mail ya da telefona gelecek kod ile hotmail şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Masaüstü bilgisayara şifre nasıl koyulur?​

Telefondaki uygulamalara nasıl şifre konulur?​

Telefondaki uygulamalara nasıl şifre konulur?
Uygulamalara ayrı ayrı şifre koymak için yapmanız gereken ilk iş Google Play Store’dan AppLock isimli uygulamayı indirmek. Uygulama ücretsiz ve rahatsız edici reklamlar içermiyor. Diğer uygulamalara şifre koymak için AppLock isimli uygulamaya ihtiyacımız var….Hepsi bu kadar!
- andorid.
- güvenlik.
- şifreleme.
- şifre.
- AppLock.

Güçlü bir şifre oluşturmanın önemli olduğunu belirtmek isterim. Şifrenizin tahmin edilmesi ve kırılması zor olmalıdır. Genel olarak, şifrenizin en az üç farklı tipte karakter içermesi önemlidir. Bunlar genellikle küçük harf, büyük harf ve rakamlardır. Özel karakterler de ekleyerek şifrenizi daha güvenli hale getirebilirsiniz.

Google şifresi oluştururken Chrome tarayıcısını kullanabilirsiniz. Chrome tarayıcısında oturum açtıktan sonra bir web sitesine gittiğinizde hesap oluştururken "Güçlü Şifre Öner" seçeneğini tıklayarak önerilen güçlü bir şifre kullanabilirsiniz.

E posta şifresini bulup değiştirmek istiyorsanız, Android cihazınızda Ayarlar uygulamasını açıp Google Hesabınızı yöneterek Güvenlik seçeneğine dokunabilir ve Şifre bölümünden şifrenizi değiştirebilirsiniz.

E posta adresi şifrenizi unuttuysanız ve değiştirmek istiyorsanız, Google Hesabınızı açarak Güvenlik bölümünden Google’da oturum açmayı seçebilir ve yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

Denetim Masası'nda Kullanıcı Hesapları sekmesine giderek şifre koymak istediğiniz kullanıcıyı seçip parola oluştur seçeneğini kullanarak şifrenizi oluşturabilirsiniz.

Hotmail şifresini unuttuysanız, Hotmail hesabınıza yedek mail adresi ya da telefon numarası tanımlamışsanız Parolanızı mı unuttunuz seçeneğinden şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.

Masaüstü bilgisayara şifre koyabilmek için Denetim Masası'nda Kullanıcı Hesapları sekmesinden ilgili kullanıcıyı seçerek şifre oluştur seçeneğini kullanabilirsiniz.

Telefonunuzdaki uygulamalara şifre koymak için Google Play Store'dan AppLock uygulamasını indirebilir ve uygulamalarınızı bu uygulama üzerinden şifreleyebilirsiniz. Bu şekilde uygulamalarınıza ek bir güvenlik katmış olursunuz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri