Son Konular

Yeni Yılın Coşkusunda Filizlenen Hayaller

Credits
1.230.245
Bir yıl daha son bulurken, umutlar yeşerir yüreklerde,
Yeni bir başlangıç arar her ruh, tazelik dolu hevesle.
Bembeyaz bir sayfa açılır, geçmişin izleri silinir,
Her yeni adımda hayat bulur, içimizi ısıtan o kış güneşi.​

Kara kışın ardından gelen, baharın habercisi ilk cemre,
Düşer içimizdeki buz tutmuş denizlere, umut olur.
Geçmişin kırgınlıkları, buruk anıları eriyip gider,
Ve kalplerimizde çiçek açar, sevgi dolu yeni düşler.​

Bir yıldız kayar gece mavisinde, dilekler dökülür dudaktan,
Her bir düş, yeni yılın ışığında filizlenir.
Dostluklar tazelenir, kardeşlik bağlanır, gönüller sarılır,
Renklenir hayatımız, yeni yılın coşkusunda.​

Yeni günle gelen umutlar, sarar dört bir yanımızı,
Her gün yeniden başlamak, bir mucize gibi soluk aldırır.
Ve her yeni yıl, yeniden doğan bir güneş olur,
Aydınlatır karanlıkları, yüreklere huzur serperek.​

Alevlerin Fısıldadığı Aşk

Yılbaşı Gecesinde Düşler ve Dilekler

Benzer Konular

Yılın ilk ışığında, umutlar yeniden filizlenir, Karanlık gecelerin ardından, güneş yüzümüze gülümser, Bir yıl daha geride, yeni başlangıçlar hep bizle, Kalbimizde filizlenen düşler, yeni yıla sevinç katar. Geçtiğimiz yollar, hatıralarla dolup taşar, Gözlerimizde ışıltı, ellerimizde dostluk, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yeni yılın eşiğinde, hayal defterim elimde, Yazıyorum umutla, her bir satırı sevgiyle. Geceye serpiştirdim yıldızlardan bir ışıltı, Her kelime, yeni bir başlangıcın tınısı. Geçmişin gölgesiyle vedalaşırken usulca, Gözlerimi kapadım, daldım tatlı bir uykuya. Kalbimde filizlenen, taptaze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yeni yılın ilk ışığında, doğar güneş usulca, Karanlıklar bir bir dağılır, yeni bir gün başlar. Kalplerde filizlenen umut, aydınlatır yolu, Her yeni yıl, yeni bir başlangıç, yeni bir masal. Gece boyunca fısıldar rüzgar, eski yılın hikayesini, Anılar birer birer dökülür yaprak misali...
Cevaplar
1
Görüntüleme
14
Zamanın Bahşettiği Yeni Umutlar Bir yıl daha kapıda, sessizce bekler, Her biri umut dolu, taze dilekler. Gözler ufka bakar, yıldızlar şahittir, Kalpte yeşeren o tatlı hisler. Geçmişin gölgeleri yavaşça silinir, Yeniden doğar içimizdeki sevinçler. Her yeni başlangıç, bir tutam ışık, Ardında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Bir yıl daha biterken, umutlar yeniden doğar, Karanlık geceleri aydınlatır taze bir sabah. Kalplerimizde filizlenir nice düşler, Her yeni gün, yeni bir başlangıç vaat eder. Dökülen yapraklar gibi eski hatıralar, Bir bir düşerken geçmişin hüzünlü dallarından, Önümüzde açılan taze sayfalar...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.709
  3. Kullanıcılar

1. 31.779
  4. Son üye

Geri