Son Konular

Yeni Yılın Eşiğinde Gizlenen Umutlar

Credits
1.237.261
Yeni Yılın Eşiğinde Gizlenen Umutlar

Kapı eşiğinde sessizce bekler,
Her biri umutla, sevgiyle yüklü,
Yeni yılın tatlı hayalleriyle,
Geceyi süsler, yıldızların hükmü.

Bembeyaz paket, kırmızı kurdele,
Kalbin en derin köşesine fısıldar,
Bir yıl daha geçti derken öylece,
Yeniden umut, yeniden akar.​

Küçük bir çocuğun içten sevinci,
Gözlerinde parlayan yıldız misali,
Her paket bir yeni başlangıç gibi,
Geçmişin acısını unutturan hali.

Sevgiyle sarılmış, dokunmayı bekler,
Kalbin kilidini açan bir anahtar,
İçindeki sırrı anlatır heceler,
Yeni yılın getirdiği taze bahar.​

Kapı eşiğinde durur, sessizce,
Zamanı gelince usulca açılır,
İçine dolan o eşsiz mutlulukla,
Yeni yılın coşkusu kapıları aşar.

Yılbaşı Arifesinde Titreyen Işıklar

Gökyüzüne Dokunan Renkler

Benzer Konular

Yeni Yılın Işığında Umutlar Yeşerir Dökülür birer birer, geçen yılın yaprakları, Yeni umutlar filizlenir, taze rüzgârla başlar. Kalpte bir sevgi, bir huzur fırtınası, Dilerim ki, tüm dünya bu yıl barışla sarar. Geçmişin yorgunluğundan silkinip uyanırken, Gelecek güzel günler, ufukta ışık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yeni yılın eşiğinde, hayal defterim elimde, Yazıyorum umutla, her bir satırı sevgiyle. Geceye serpiştirdim yıldızlardan bir ışıltı, Her kelime, yeni bir başlangıcın tınısı. Geçmişin gölgesiyle vedalaşırken usulca, Gözlerimi kapadım, daldım tatlı bir uykuya. Kalbimde filizlenen, taptaze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yeni Yıl Düşlerinde Saklı Umutlar Yeni yılın eşiğinde, umutlar birer ışık, Sevdiklerimize sunarız, kalpten kopan dilekleri. Hediyeler hazırlanır, sevgiyle dolu bir bakış, Gönüllerde yeşerir, en tatlı tebessümlerle. Rüzgarla fısıldar geçmişin tatlı hatıraları, Kuşlar gibi uçar gider, buruk...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Yılın İlk Işığında Yeşeren Umutlar Yeni yılın sabahında, karla örtülü yollar, Kalpler dolup taşar, umutla yeşerir dağlar. Her bir adımda yeniden filizlenen hayaller, Geçmişin izlerini siler, gelen neşe ile. Gözlerimize yansıyan yıldızların parıltısı, Her anı sevgiyle doldurur, sarar tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Yılın ilk ışığında, umutlar yeniden filizlenir, Karanlık gecelerin ardından, güneş yüzümüze gülümser, Bir yıl daha geride, yeni başlangıçlar hep bizle, Kalbimizde filizlenen düşler, yeni yıla sevinç katar. Geçtiğimiz yollar, hatıralarla dolup taşar, Gözlerimizde ışıltı, ellerimizde dostluk, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.548
  2. Mesajlar

1. 1.679.520
  3. Kullanıcılar

1. 31.823
  4. Son üye

Geri