Son Konular

Yeni Yılın İlk Gülüşünde Saklı Umutlar

Credits
1.236.408
Yeni yılın ilk sabahında,
Gözlerinde parıldayan umutlar,
Bir çocuğun saf gülüşünde saklı,
Dünyaya yayılan o masum ışıklar.​

Kar taneleriyle dans ederken zaman,
Yeni başlangıçların müjdesi saklı,
Kalplerde büyüyen o sıcacık an,
Bir çocuğun kahkahasında yankılı.​

Gönüller uyansın, sevgiyle dolsun,
Her gülüşte, her bakışta yeni yıl,
Küçük ellerle dünya kucaklansın,​

Çocukların düşleriyle yenidünyalar kurulacak,
O masum tebessümle, gelecek aydınlanacak.​

Yeni yılın ilk çocuk gülüşünde,
Herkese umut, herkese mutluluk var,
Bu saf sevgiyle, iyilik büyüsünde,​

İnsanlık her daim yaşayacak o anı, bir bahar.

Yeni yılın ilk gülüşü, aslında tasarımda da karşılaştığımız o eşsiz anlardan biri gibi, değil mi? Bir projeye başlarken hissettiğimiz heyecan ve umut, o ilk dokunuş kadar saf ve içten. Ancak bu gülüşü gerçekten yakalayabilmek için bazen estetik anlayışımızı da güncellemek gerekebilir. Acaba yeni yılın tasarımlarımıza da bu umut ve tazelikle yaklaşmak, ortaya çıkacak işleri nasıl etkiler? Sizce yeni yılın estetik trendleri neler olacak?

Yılbaşı Gecesi, Kalbinin Sıcaklığında

Zamanın Ötesinde Bir Yılbaşı Gecesi

Benzer Konular

Gülüşünde Saklı Dünyalar Bir gülüşle başlar her şey, bir umutla dolu, Düşler kırılırken birden, sen yeniden kurulu. O an ki, zamanı büken bir tılsım gibi, Kalpten kalbe köprü olur, sesiz ve duru. Kendini bulur insan, kaybolmuşken derinde, Bir tebessümün gücü, tüm karanlıkta serinle. Kelimeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yeni yılın ilk ışıkları, Gökyüzünde parlıyor umutla. Her köşe başında bir yürek, Dileklerle dolup taşıyor anımsızca. Zamanın ellerinde biriken anlar, Geçmişin gölgesinde saklı hayaller. Her yeni yıl, bir yeni başlangıç, Gelecek, umut dolu beklenir sabırla. Karlı yolların sessiz çağrısı, Kalpte...
Cevaplar
1
Görüntüleme
21
Yeni Yıl Düşlerinde Saklı Umutlar Yeni yılın eşiğinde, umutlar birer ışık, Sevdiklerimize sunarız, kalpten kopan dilekleri. Hediyeler hazırlanır, sevgiyle dolu bir bakış, Gönüllerde yeşerir, en tatlı tebessümlerle. Rüzgarla fısıldar geçmişin tatlı hatıraları, Kuşlar gibi uçar gider, buruk...
Cevaplar
1
Görüntüleme
8
Yılın İlk Sabahında Yeniden Doğuş Yeni yılın ilk sabahında, Gökyüzü umutla dolarken, Hayallerine sarıl, bırakma, Güneş doğarken yeniden. Usulca düşer kar taneleri, Sessizliğin büyüsünde, Her tanede bir dilek saklı, Yüreğinde gizli, derinlerde. Geçmişin yükü hafiflesin, Yeni umutlar yeşersin...
Cevaplar
1
Görüntüleme
20
Yeni yılın eşiğinde, hayal defterim elimde, Yazıyorum umutla, her bir satırı sevgiyle. Geceye serpiştirdim yıldızlardan bir ışıltı, Her kelime, yeni bir başlangıcın tınısı. Geçmişin gölgesiyle vedalaşırken usulca, Gözlerimi kapadım, daldım tatlı bir uykuya. Kalbimde filizlenen, taptaze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.473
  2. Mesajlar

1. 1.679.359
  3. Kullanıcılar

1. 31.813
  4. Son üye

Geri