Son Konular

Yeşil Sahada Babamla İlk Anılar

Credits
1.230.184
Yeşil Sahada Babamla İlk Anılar

Bir gün ki unutulmaz, anıların en güzeli,
Elimde babamın eli, kalbimde heyecan seli.
Tribünler dolup taşar, renklerin coşkusunda,
İlk maçımız, ilk heyecan, kalbim atar avazda.

Yeşil sahada koşanlar, bir rüya gibi gelir,
Babamla aynı havada, nefes almak yetir.
Gol sesiyle yükselir, gökyüzü bir başka mavi,
Paylaştıkça çoğalır, anılar bir sevgi hâli.

Hatıralar birikir, her golde bir tebessüm,
O gün ki gökyüzünde, bulutlar bile neşelidir.
Babamın gözlerindeki sevinç, bana da geçer,
Her anı, her ses, kalbimde iz bırakır derin.

Yeşil sahanın büyüsü, babamla ilk deneyim,
O anı kaydettim, yüreğimde sonsuz bir film.
Birlikte sevinç sürdük, her zaferde bir umut,
Babamla ilk maç günü, hayatımda tatlı bir durak.

Zamanın İzleri Babamın Ellerinde

Yürekte Taşınan Bavul

Benzer Konular

Yeşil Sahada Babamla Bir Anı Çocukluğumun en güzel anısı, Topun peşinde koşturan gönül, [BABAM]ın yanında, yeşil sahada, Düşlerim gerçek, umut dolu.[/CENTER] Gözlerimde parlayan sevinç, Babamla attığım ilk golün sesi, İçimde yankılanan o anı, Kalbimde ebedi bir cümbüş.[/CENTER] Tribünlerde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Yeşil çimenlerin üstünde, ilk adımımı attım, Babam yanımda, elimi sımsıkı tutarken. Gözleri parlaktı, sevgi dolu gülümserken, Kalbimde bir heyecan, ilk maçın tatlı hatırası. Tribünlerde yankılanan sesler, coşkulu, Babamın yanında hissettim, neşenin doruğunu. Topun peşinden koştukça, düşlerimle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yeşil Sahada İlk Adım [Dörtlük]Küçük ellerimle tuttum babamın elini, Gözlerinde gördüm o sıcak sevgiyi. Tribünlerin sesiyle doldu kalbim, Futbola aşkla doldu içimdeki çocukluk hevesi.[/Dörtlük] [Dörtlük]Babamla yan yana, aynı heyecanda, Yeşil sahada ilk kez buluştuk o anda. Birlikte haykırdık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Babamla İlk Maçta, Kalbimde Ateş Bir ilkbahar akşamı, serin rüzgarla, Kalbim çarparken, elim babamda. Yeşil sahaların büyüsünde, bir hayal, Gözlerimde parlayan, o ilk büyük heyecan. Tribünler dolup taşarken coşkulu seslerle, Babamın sesi kulaklarımda, huzur veren ninnilerle. Bir gol sevinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Gölde Saklı Anılar: Babamla İlk Buluşma O sabah güneşin ilk ışıklarıyla, Babam elimden tuttu, sessizce. Gölde yankılanan suyun sesi, Kalbimizde bir hatıra, derin ve ince. Rüzgarın fısıldadığı anlarda, Daldık suyun serin kollarına. Babamla paylaştığım o anlar, Sonsuzluğa uzanır, hayal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.131
  2. Mesajlar

1. 1.678.552
  3. Kullanıcılar

1. 31.764
  4. Son üye

Geri