Son Konular

Yeşil Sahada Babamla İlk Dokunuş

Credits
1.233.671
Yeşil çimenlerin üstünde, ilk adımımı attım,
Babam yanımda, elimi sımsıkı tutarken.
Gözleri parlaktı, sevgi dolu gülümserken,​
Kalbimde bir heyecan, ilk maçın tatlı hatırası.​

Tribünlerde yankılanan sesler, coşkulu,
Babamın yanında hissettim, neşenin doruğunu.
Topun peşinden koştukça, düşlerimle dolu dolu,​
Birlikte yaşadık, sahada o anı, unutulmaz buluşu.​

Göz göze geldik, gol anında kalbim durdu,
Babamın alkışı, ruhuma güç kattı o anda.
Zaferin sevincini, bir çocuğun saf duygusunda,​
Paylaştık o gün, sevginin en güzel yolculuğunda.​

O gün öğrendim, futbolun ötesinde,
Aileyle geçirilen anların kıymetini.
Babamla yan yana, yeşil sahada,​
Kalbimde saklı, hatıraların eşsiz güzelliği.​

Sabırla Büyüyen Ağaç: Babamın Gölgesinde

Babamın Gözlerinde Saklı Huzur

Benzer Konular

Yeşil Sahada Babamla Bir Anı Çocukluğumun en güzel anısı, Topun peşinde koşturan gönül, [BABAM]ın yanında, yeşil sahada, Düşlerim gerçek, umut dolu.[/CENTER] Gözlerimde parlayan sevinç, Babamla attığım ilk golün sesi, İçimde yankılanan o anı, Kalbimde ebedi bir cümbüş.[/CENTER] Tribünlerde...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Yeşil Sahada Babamla İlk Anılar Bir gün ki unutulmaz, anıların en güzeli, Elimde babamın eli, kalbimde heyecan seli. Tribünler dolup taşar, renklerin coşkusunda, İlk maçımız, ilk heyecan, kalbim atar avazda. Yeşil sahada koşanlar, bir rüya gibi gelir, Babamla aynı havada, nefes almak yetir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Yeşil Sahada İlk Adım [Dörtlük]Küçük ellerimle tuttum babamın elini, Gözlerinde gördüm o sıcak sevgiyi. Tribünlerin sesiyle doldu kalbim, Futbola aşkla doldu içimdeki çocukluk hevesi.[/Dörtlük] [Dörtlük]Babamla yan yana, aynı heyecanda, Yeşil sahada ilk kez buluştuk o anda. Birlikte haykırdık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Babamla Denizde İlk Umut Bir sabah erken, güneş daha doğmadan, El ele, sahilin sessizliğine daldık. Babamla denizde, umutlarla dolu an, İlk balığı beklerken, hayaller kurduk. Rüzgar hafifçe saçlarımızı okşarken, Babamın gözlerinde o tanıdık ışık. Denizin mavisinde yol alırken, Kalbimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Pedalların Ritmiyle Babamın İzinde O ilk sabahı hatırlıyorum, güneşin doğuşuyla, Babamın sesiyle uyanmıştım, hayal dolu düşlerimle. Elimi tutmuş, gözlerime bakıp gülümsemişti, “Hazır mısın?” diye sormuştu, yürek dolusu sevgiyle. O an başladı bisikletle hayatın melodisi, Babamın güçlü elleriyle...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.281.306
  2. Mesajlar

1. 1.679.039
  3. Kullanıcılar

1. 31.793
  4. Son üye

Geri