Yeterlilik eğitimi nedir?
Yeterliliği, eğitimin süresi gibi geleneksel girdilerden ziyade öğrenenin başarması gerekenlerle tanımlamak, aynı zamanda hayat boyu öğrenme yaklaşımına uygun olarak yaygın ve serbest öğrenme türlerinin tanınması ve geçerli kılınmasına imkân sağlamaktadır.
Meybem ne demek?
Meybem ne demek?
TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışanların ve çalışmak isteyenlerin bilgi, beceri ve yetkinliklerinin Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yayımlanan ulusal yeterliliklere uygunluğunu tespit etmek …
Doktora yeterlilik sınavı nasıl yapılır?
Doktora yeterlilik sınavı nasıl yapılır?
Doktora yeterlik sınavı yazılı ve mülakat (sözlü) olarak iki bölüm halinde yapılır. Yazılı kısım temel bilgiler ve uzmanlık alan kısımları olarak iki bölüm halinde yapılır. Yazılı sınavın önce temel bilgiler bölümü uygulanır; temel bilgiler yazılı sınavından sonra öğrenci uzmanlık alan yazılı sınav bölümüne alınır.
MYK kartı nasıl alınır?
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi nereden alınır? Bireyler Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından ilgili ulusal yeterlikte yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarında teorik ve uygulamalı sınavlara girerek başarılı olmaları halinde MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanırlar.
Mesleki eğitim belgesi ne kadar sürede alınır?
Mesleki eğitim belgesi ne kadar sürede alınır?
Tamamlanacak olan eğitimin süresi ise, eğitime konu olan mesleğe göre farklılık gösterir. 40-88 saat arasında eğitim süreleri değişiklik gösterir. Mesleki eğitim belgesi başvurusu yapılabilmesi için kimlik belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, sağlık raporu ve kurs başvuru formu istenir.
TOBB Meybem Ankara nerede?
TOBB Meybem Ankara nerede?
İletişim Bilgileri
Kuruluş İsmi | TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş
Kuruluş Adresi | Mustafa Kemal, Eskişehir Yolu 9. Km. Bilkent Kavşağı TOBB İkiz Kuleleri C Kule 15.Kat, 06510 Çankaya/Ankara
Kuruluş E-Posta Adresi | [email protected]
Kuruluş Kep Adresi | [email protected]
SC belgesi nedir?
Mesleki Yeterlilik Belgesi ilgili mesleği icra edecek kişilerin iş hayatına giriş için bir ehliyet niteliği taşıyan kişilerin e-devletinde kayıtlı ve AB ülkelerinde geçerliliği olan bir belgedir.