Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🌟 Burası Sadece Bir Forum Değil…

Birbirimizi dinlediğimiz, fikirlerimizi büyüttüğümüz bir alan. Her katkın, bir başkasına umut olabilir. Her yorum, yeni bir kapı aralayabilir.
Sen varsın diye burası daha canlı, daha güçlü. 💬✨ Katıl, paylaş, ilham ver. Çünkü bu yolculuk seninle güzel. 🚀

🎁

Birlikte Güçlüyüz 💪

Burada sadece bilgi değil, birlik paylaşıyoruz. Senin sesin bu topluluğun en değerli parçası. Katıl, katkı ver, birlikte büyüyelim! 🌱

🏞️

Sessiz Kalsan Bile Buradasın... 🌌

Bazen bir şey yazmazsın ama okursun, hissedersin. Ve bil ki, varlığın bile burada bir dengeyi tutar. Bu forum, seninle tamamlanıyor.

Harekete Geç! 🚀

Yeni konular aç, yorum yap, fikirlerini paylaş. Çünkü burası sadece bir platform değil; Senin sesinin yankı bulduğu bir alan. 🎯

Yetinmeyi bilir misin sarki sozu kime ait?

Milyoner kim kazandi?

Nvidia Geforce GT 630 Hangi Oyunlari Acar?

Modoratör

New member
Puan 0
Çözümler 0
Modoratör

Yetinmeyi bilir misin şarkı sözü kime ait?

Sezen AksuYetinmeyi Bilir Misin / SanatçıSezen Aksu, Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı. Çıkış yaptığı 1970'lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla etkili bir figür hâline gelerek Türk pop müziğine yön verdi. Şarkıcılığının yanı sıra yazıp bestelediği şarkıları başkalarına vermesi sayesinde söz yazarı ve besteci kimliğiyle de sık sık ön plana çıktı. Vikipedi

Bile bile sevdim şarkısını kim söylüyor?

Bile bile sevdim şarkısını kim söylüyor?
ÇOBAN ALİ – BİLE BİLE SEVDİM – FLASH TV – 09 EKİM 2011 – YouTube.

Beni çok sev kimler söylüyor?

Beni çok sev kimler söylüyor?
Tarkan – Beni Cok Sev.

Bile bile şarkısı kime ait?

Sezen AksuBile Bile / SanatçıSezen Aksu, Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı. Çıkış yaptığı 1970'lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla etkili bir figür hâline gelerek Türk pop müziğine yön verdi. Şarkıcılığının yanı sıra yazıp bestelediği şarkıları başkalarına vermesi sayesinde söz yazarı ve besteci kimliğiyle de sık sık ön plana çıktı. Vikipedi

Yetinmeyi bilir misin hangi dizide?

Yetinmeyi bilir misin hangi dizide?
Gerçek bir hayat hikayesine dayanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde çalan "Yetinmeyi bilir misin?" şarkısının sözleri: "Yetinmeyi bilir misin, Sana verdiği kadarıyla hayatın?

Türkücü Çoban Ali öldü mü?

Türkücü Çoban Ali öldü mü?
Kahramanmaraş siyasetinin ve esnaf odalarının önemli isimlerinden nam-ı diğer Çoban Ali, (Ali Asiltürk) bugün hayata gözlerini yumdu, sevenlerini üzdü. Mahrukatçılar Odası eski başkanlarından Çoban Ali lakabı ile bilenen Ali Asiltürk sevenlerini yalnız bıraktı.

Çoban Ali kimdir?

1980 yılında Hasankeyf'te bir mağarada dünyaya gelen Hasankeyfli Çoban Ali yıllarca koyunlarını güderken bir yandan da büyüdüğü mağarada turistleri ağırladı. Sonra da 'daha ne yapabilirim' diye düştü yollara… "1980 yılında Hasankeyf'te bir mağarada dünyaya geldim.

Beni Çok Sev Leyla kimin kızı?

Beni Çok Sev Leyla kimin kızı?
Herkesin aklında tek soru; "Leyla kimin kızı?" Filmde Leyla'nın Musa'nın gerçek kızı olmadığını görüyoruz. Nuriye (Songül Öden) iş yerinde çalışan bir kadının kızı diyor Leyla için ama filmi izleyen pek çok kişi hemen kolları sıvayıp "beni çok sev leyla kimin kızı?" sorusuna google'lıyor…

Beni Çok Sev şarkı sözleri kime ait?

Beni Çok Sev şarkı sözleri kime ait?
Şarkı listesi
10
No. | Başlık | Söz yazar(ları)ı
3. | "Beni Çok Sev" | Günay Çoban
4. | "Ben Senin…" | Sezen Aksu
5. | "Çok Ağladım" | Ayça Zeynep Aydın

Sezen Aksu Bile Bile klibindeki kim?

Şarkının sözü, müziği Sezen Aksu'ya ait olup, düzenlemeleri Onno Tunç tarafından yapılmış Sezen Aksu şarkıdır. Şarkının 1996; ilk yorumunda Sezen Aksu'ya Yaşar Gaga düette eşlik etmiştir.

Çoban Ali ne zaman öldü?

Çoban Ali ne zaman öldü?
28 Mayıs 2014Ali Çoban / Ölüm tarihi

Esra Demirci Çoban kiminle evli?

Esra Demirci Çoban kiminle evli?
Oyuncu, Sanat Yönetmeni Yardımcısı. Oyuncu Ali Çoban'ın eşidir. Şimdiye dek birçok yapımda Sanat Yönetmeni Yardımcısı olarak görev aldı ve iki dizide oynadı.

Çoban Ali kaç doğumlu?

10 Mart 1967 (55 yıl yaşında)Ali Çoban / Doğum tarihi

"Yetinmeyi bilir misin" şarkısı Sezen Aksu'ya aittir. Sezen Aksu, Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcıdır. 1970'lerden itibaren Türk pop müziğine yön veren etkili bir figür olmuştur. Söz yazarı ve besteci kimliğiyle de ön plana çıkmıştır.

"Bile bile" şarkısı da yine Sezen Aksu'ya aittir. Sezen Aksu'nun birçok başarılı şarkısından biridir.

"Beni Çok Sev" şarkısının söz yazarı Günay Çoban'dır.

"Çoban Ali" ise Hasankeyf doğumlu bir Türk halk sanatçısıdır. Ali Asiltürk adıyla da bilinir. 28 Mayıs 2014 tarihinde vefat etmiştir.

Esra Demirci Çoban ise oyuncu Ali Çoban'ın eşidir. Esra Demirci Çoban birçok yapımda Sanat Yönetmeni Yardımcısı olarak görev almış ve aynı zamanda bazı dizilerde rol almıştır.

Ali Çoban'ın doğum tarihi 10 Mart 1967'dir; dolayısıyla 55 yaşındadır.

Eksik veya hatalı bilgi var mı, başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri