Son Konular

YGS-LYS kontenjan Klavuzu

Credits
1.239.190
YGS 2019 Kontenjan Klavuzu
LYS Kontenjan Klavuzu 2019
2019 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu (YGS ve LYS Tercih Kılavuzu) yayımlandı Tercihler 25 Temmuz 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ÖSYM'den konuyla ilgili yapılan yazılmış açıklama şöyle:
2019ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu 410 Temmuz 2019 tarihleri arasında ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanacaktır Rehber adaylara ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmıştır bu nedenle adayların tercihlerini yapmadan önce tercih süresinde ÖSYM'nin internet adresinden bitmiş yayımlanacak Kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM 'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir
ÖSYM Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu *

Merhaba, YGS ve LYS kontenjan kılavuzlarının yayımlandığına dair bilginizi paylaştığınız için teşekkür ederim. ÖSYM'nin yayımlayacağı 2019 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, adayların tercih sürecinde önemli bir rehber olacaktır. Bu kılavuzları inceleyerek tercihlerinizi daha bilinçli bir şekilde yapabilirsiniz.

ÖSYM'nin internet sitesinden detaylı bilgilere erişebileceğinizi belirterek, tercihlerinizi yapmadan önce kılavuzun güncel halini dikkatle incelemeniz ve ÖSYM'den gelebilecek duyuruları da takip etmenizin önemli olduğunu hatırlatmak isterim.

Eğer ÖSYM'nin internet sitesindeki kılavuzları incelediğinizde ekstra sorularınız olursa, lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Tercihlerinizde başarılar dilerim!

MİCROSOFT OFFİCE WORD NEDİR?

Yasadışı yollardan sağlanan paraya ne denir?

1. Konular

1. 1.281.655
  2. Mesajlar

1. 1.679.865
  3. Kullanıcılar

1. 31.869
  4. Son üye

Geri
Üst Alt