Son Konular

Yıldızlara Fısıldanan Anne Hasreti

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.225.931
Yıldızların Ardında Bir Anne Gülümsemesi

Gecenin karanlığında bir yıldız parlar,
Anne özlemiyle dolu kalpler yanar.
Uzaklarda bir ses, bir ninni duyar,
Sanki anne şefkati yıldızlarda akar.​

Özlem Dolu Sessiz Çığlıklar

Her gece yıldızlara fısıldarım usulca,
Anne, diye seslenirim gözlerim doldukça.
Gökyüzü, annenin kolları gibi sarılır bana,
O an ruhum huzura erer, kalbimse minnetle dolar.​

Yıldızlı Gecede Anneye Ulaşan Düşler

Düşlerimde seni görürüm anne, yıldızlar altında,
Her seher vakti kalbimde yeni bir umutla.
Gökyüzü seninle dolu, sevginle aydınlanır,
Yıldızlar hasretimi dindirir, kalbim huzurla dolanır.​

Anneye Ulaşan Yıldızların Şarkısı

Geceyi aydınlatan yıldızlar, şahit bu sevdaya,
Her biri bir hatıra, bir tebessüm annem bana.
Seninle dolu bu gece, kalbimde bir ferahlık,
Anne, yıldızlarla sana yollarım sonsuz bir şarkı.​

Ayışığında Yitip Giden Düşler

Kemanın İlk Nefesi

Benzer Konular

Gökyüzüne Fısıldanan Anne Duaları Yıldızlar altında bir gece vakti, Gökyüzü sarar beni annemin sesiyle. Her parlayan yıldızda bir anı saklı, Gözlerimde parıldar, özlemiyle. Rüzgarın esintisinde taşınır kokusu, Sarılırım hayaline, sarılırım sevgiyle. Bulutlar anlatır bana onun dokunuşunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızlara Fısıldanan Özlemler Gecede kaybolan birer hayal, Sessizce süzülen düşler gibi. Kalp atışlarımda yankılanan, O ölçüsüz dilekler, içten ve derin. Gönlümde taşıdığım nehirler var, Hepsi sana kavuşmak ister. Ellerimde titreyen yıldızlar, Sana ulaşamayan birer özlem. Zamanın ötesine...
Cevaplar
1
Görüntüleme
11
Uzak Yıldızlara Fısıldanan Aşk Bir bahar akşamında, düşlerime konan, İmkansız bir sevda, bulutlarda saklanan. Kalbim bir yıldız gibi, karanlıkta parlayan, Gözlerinin ışıltısında, sonsuzluk arayan. Kelimeler yetersiz, anlatmaya bu hali, Her anımsayışımda, içimdeki o çılgın çelişki. Kalbimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Gökyüzüne Fısıldanan Dilekler Bir gecenin karanlığına, Düştü gözlerim yıldızlara. Her biri bir umut, bir hayal, Sonsuzluğa yazılır dualar, sessizce. Yıldızlar ki parlak, ışıl ışıl, Kalbimde sakladığım sırları bilir. Bir mektup yollarım her birine, Sevdiklerime, kaybettiklerime... Ay ışığında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yıldızlara Fısıldanan Anne Dilekleri Gece çöktüğünde sessizce, yıldızlar parlar gökte Annemin kalbi fısıldar, dilekler ardı sıra göğe Her bir yıldız bir umut, her bir ışık bir dua Duyulsun ister tüm evren, sevgisi sonsuz ve safça Elleri kalbinde bir anne, yıldızlara bakar derin Her bir parıltı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  1. Konular

1. 1.280.823
  2. Mesajlar

1. 1.677.909
  3. Kullanıcılar

1. 31.722
  4. Son üye

Geri