Son Konular

Yıldızların Altında Fısıldayan Işık

haberci

Efsanevi Üye
Credits
1.228.894
Yıldızların Altında Fısıldayan Işık

Çocukluğum, gece lambasına sarılı,
Küçük bir odada, yıldızlar fısıldar.
Göz kapaklarım yavaşça kapanır,
Ve rüyalarımda gökyüzü parlar.​

Annemin sesi, ninni gibi huzur dolu,
Gece lambasının sarı ışığında.
Her fırtınalı gecede güvende,
Kalbimde sevgi, ruhumda umut var.​

Küçük adımlarım gölgelerle dans eder,
Duvarlarda hayaller, masallar anlatır.
O ışığın sıcaklığı sarar beni,
Gözlerimi kapatıp, huzura daldırır.​

Şimdi büyüdüm, o ışık uzaklarda,
Ama yüreğimde bir iz, bir hatıra.
Çocukluğumun o güvenli kucaklayışı,
Her gece, yıldızların altında fısıldar bana.​

Hasretin Kanatlarında Dönüş Yolu

Zamanın Unuttuğu Mektuplar

Benzer Konular

Yıldızların Altında Fısıldayan Dallar Gece çöker usulca, sessizlik sarar her yanı, Fısıldar rüzgârla ağaçlar, birer birer, yavaşça. Gizli hikayeler anlatır, gökyüzüne doğru, Yaralı kalplere dokunan, usul bir şarkıyla. Ay ışığı vurur dallara, gümüşten bir iz gibi, Küçük bir çocuğun düşleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
Geceyi Fısıldayan Anne Ninnileri Uykumun perdesi aralandığında, Yıldızlar sessizce dans ederken. Anne sesin titreşir odanın duvarında, Kalbime huzur veren bir serenat gibi. Seninle dolup taşar her anım, Ninninle sarar beni gecenin karanlığı. Ruhumda yankılanır sevgi dolu lafzın, Bir daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Fısıldayan Yıldızların Altında Babam Gecenin sessizliğinde, yıldızlar fısıldar, Babamla otururuz, kelimeler olmadan, Gözler konuşur, yürekler anlaşır, Bir bakışta dünya, sessizce dolar. Elleri avucumda, zaman durmuş gibi, Anılar akar, sanki dün gibi canlanır, Birlikte geçilen yollar, unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yıldızların Altında Annenin Şefkati Geceleri yıldızlar, bize annemi fısıldar, Tüm evrenin ışığı, onunla parlar. Kalbimin derinliklerinde yer eden sevgiyle, Her an yanımda, göksel bir hazineyle. Yıldızlar altında, bir fısıltı duyulur, Sesinde huzur, yüreğimde bulutlar. Onun şefkatli bakışı...
Cevaplar
1
Görüntüleme
10
Yıldızların Altında Babamla Deniz kıyısında, sessiz bir akşam, Babamla yan yana, dalgalarla yavaşlar zaman. Kamp ateşi huzur verirken kalbimize, Birlikte kurduğumuz çadır, sığınak olur bize. Gecenin karanlığına, yıldızlar ışık tutar, Babam anlatır hikayeler, zamana meydan okur. Dalgaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  1. Konular

1. 1.281.044
  2. Mesajlar

1. 1.678.351
  3. Kullanıcılar

1. 31.738
  4. Son üye

Geri