Son Konular

Yıldızların Altında Sessiz Notalar

Credits
1.239.190
Yıldızların Altında Sessiz Notalar

Bir yıldız kayar, gece sessizce ağlar,
Umudun ışığı, karanlıkta parlar.
İçimde bir çocuk, yıldızlarla oynar,
Her yaş, bir mucize, gökyüzünde saklar.​

Düşler kurarım, yıldızlara bakarak,
Kalbimde bir melodi, sessizce çalınan.
Ay ışığı rehberim, yolu gösteren,
Yıllar geçse de, unutulmaz anılar.​

Her dördüncü yanımda, yıldızlar dans eder,
Gecenin huzuru, ruhuma fısıldar.
Doğum günümde, yıldızlar şahidim,
Sevgiyle dolu, bu gece bir rehber.​

Yıldızların altında, anılar canlanır,
Her parlayan ışık, bir dostu anımsatır.
Gece boyunca, kalbimle konuşurum,
Yıllar geçse de, bu bağ hiç kopmaz.​

Pastadaki Dilek Fısıltıları

Yüreklerin Dansı

Benzer Konular

Babamın Yanında Yıldızların Altında Gece çökerken sessizliğe büründü, Gökyüzünde yıldızlar, gözlerimizde gülümseme, Babamla sessiz, ama dolu dolu anları, Gönlümde bir huzur, anlatması zor. Ay ışığı vurur babamın yüzüne, Bir bilge gibi konuşur, sessizce, Her kelimesi bir yıldız, parlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
Yıldızların İzinde Babamla Bir gece vakti, gökyüzü masmavi, Babamla ele ele, yıldızlara baktık. Her biri başka bir dünyanın daveti, Kalbimizde, sonsuz ufuklar akıp gitti. Ayın gümüş ışığı, yolumuzu aydınlatır, Sessizce fısıldar yıldızlar, kadim sırlar. Babam güler yüzüyle, anlatır hayalleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Gece çöktüğünde, sessizliğin içinde, Yıldızlar yanar parlak, birer birer. Gökyüzünde fısıltı var, dertleşiriz usulca, Karanlığın sakin kucağında huzurla. Yalnızlığımın dostu, yıldızlar, Her birine ayrı düşlerimi anlatırım, Bir gözyaşı dökülürken sessizce yanaklarımdan, Gökyüzü sarar beni, bir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
Yıldızların Altında Yeni Bir Düş Geçer yılın son gecesi, yüreğimde bir hüzün, Anılar dans ederken, usulca döner düşün. Her mevsim bir hikaye, her kar tanesi bir düş, Yılbaşı gecesinde, umut olur her bir kış. Soğuk rüzgarlar esip, sararken beni ansızın, Gökyüzü yıldızlarla dolu, sessiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yıldızların Sessiz Fısıltısı Yıldızları seyrettiğimiz o derin gecelerde, Gökyüzü bir örtü gibi sarar ruhumuzu. Kalplerimizde yankılanır sonsuz evrenin sesi, Bize anlatır aşkı ve huzuru, sessizce. Karanlıkta parlayan umut dolu ışıklar, Yol gösterir kaybolmuş yüreklere usulca. Her bir yıldız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  1. Konular

1. 1.281.655
  2. Mesajlar

1. 1.679.865
  3. Kullanıcılar

1. 31.869
  4. Son üye

Geri