Son Konular

Yıldızların Işığında Kalplerin Buluşması

Credits
1.238.246
Geceye fısıldayan yıldızlar,
Kalbimde bir ateş yanar.
Sonsuz karanlığın ortasında,
Hayal olur bütün anılar.​

Bir adım daha yaklaşıyorum,
Gözlerimde parlayan umut.
Ellerin ellerimde, sıcak,
Kalplerimiz bir olur, bir tut.​

Gökyüzü, sırdaşımız bu gece,
Yıldızlar şahidimiz olur.
Sessizliğin içinde bir melodi,
Kalbimizde yankılanır, durur.​

Zaman dursa burada, bu anda,
Yıldızların altında seninle.
Bir düş, bir gerçek oluruz,
Aşkın zarif rüzgarında, serinle.​

Hasretin İçinde Filizlenen Aşk

Zamana Direnen Aşkın Rüyası

Benzer Konular

Yıldızların Altında Gizlenen Duygular Gecenin sessizliğinde, yıldızlar sırdaş olur, Kalbimde yankılanır, fısıldar bir umut. Gözlerim semada, hayallerimle dolu, Yıldızlar ışığında, kalbim huzur bulur. Geceyle örtülmüş, incelikli bir düş bu, Her bir yıldızda saklı, hiç söylenmemiş söz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
Yalnızlığın İhtişamında Sessizliğin kucağında bir tebessüm, Kalbimde yankılanan bir melodi. Geceye fısıldar yalnız mutluluk, Kendine ait bir kutlama, serin bir rüya. Yıldızların Şahitliği Gözlerimde parlayan küçük bir kıvılcım, Yıldızlar altında hür bir dans. Kendi kendime söylediğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Yıldızların Altında Tek Başıma Dingin bir gecede, sessizlik sarar ruhumu, Yıldızlar konuşur, yollarıma rehber olur. Kalbimde saklı, unutulmuş hatıralar, Ay ışığıyla dans eder, gizlice dokunur. Karanlığın sessizliğinde, bir fısıltı gibi, Yıldızlar dile gelir, yüreğime dokunan. Özlemlerle dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Gece sessiz, yıldızlar göz kırpardı, Babam yanımda, hikayeleriyle sarardı. Gözlerimde parlayan umut ışığı, El ele, yıldızların altında koşardık. Bir yıldız kaydı ufuktan, dileğimiz bir oldu, Kalbimizde saklı, en derin duygular coştu. Babamın sesi, rüzgarla dans eden melodi, Geceye hayat veren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Yıldızların Fısıldadığı Düşler Gökyüzünde bir mehtap, yıldızlarla dolu rüya, Her biri bir umut, karanlığa meydan okuyan, Gecenin sessizliğinde, hüzünle karışan sevinç, Tut elimden yıldız, söyle bana sonsuzluğu. Her parıldayan yıldız, bir hatıra anlatır usulca, Geçmişin izlerini taşır...
Cevaplar
1
Görüntüleme
13
  1. Konular

1. 1.281.593
  2. Mesajlar

1. 1.679.642
  3. Kullanıcılar

1. 31.833
  4. Son üye

Geri