Son Konular

YKS AYT Sınavı Başladı, Görevlilerden Önemli Bilgilendirme!

Credits
1.238.246
avcilar-da-ayt-oncesi-gorevlilerden-caddede-g-18775789_amp.jpg

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün saat 10.15'te Avcılar'da gerçekleşti. Sınav görevlileri, sınava yetişmeye çalışan adayları beklemek için okulun önünde defalarca duyuru yaptıktan sonra kapıları kapattı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS'nin ikinci oturumu AYT, Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da 250 sınav merkezinde yapıldı. 1 milyon 721 bin 60 adayın katıldığı sınav, 5 bin 78 binada ve 93 bin 793 salonda gerçekleşti. Avcılar Merkez Abdulkadir Uztürk Ortaokulu'nda görevli olanlar, sınavın başlamasına dakikalar kala dışarıda kalan aday kalmaması için sürekli duyuru yaparak adayları uyardı. Görevliler, adayların sınav kapısında beklememesi gerektiğini vurgulayarak son uyarılarını yaptılar ve sınav başladıktan sonra kapıları kapattılar.

İsrail Ordusu Gazze'de Üç Kaçırılan Kişinin Cesedine Ulaştı

"Kayseri'de Gençlere Uyuşturucu Tehlikesi Hakkında Eğitim Verildi"

Benzer Konular

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da 250 farklı sınav merkezinde düzenleniyor. YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan 250 sınav merkezinde düzenlendi. YKS'nin TYT oturumunun ardından bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı milyonlarca üniversite adayını sarstı! Türkiye genelinde 81 il ve KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da 250 sınav merkezinde gerçekleşen YKS'nin ilk ayağı olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) dün yapıldı. Bugün ise adaylar AYT ve YDT için ter dökecek. TYT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2025-YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ikinci oturumu, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da gerçekleştiriliyor. YKS'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) dün yapıldı ve bugün ise AYT sınavı saat 10.15'te...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Malazgirt ilçesinde gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) heyecanla başladı. 2025 YKS'nin AYT oturumuna giren adaylar, sabah erken saatlerde aileleriyle birlikte sınav merkezlerine akın etti. Sınavın yapılacağı okulların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.596
  2. Mesajlar

1. 1.679.805
  3. Kullanıcılar

1. 31.867
  4. Son üye

Geri