Son Konular

YKS Başladı: 1 Dakika Geç Kalan Öğrenci Sınava Alınamadı!

Credits
1.241.641
white.jpg

Türkiye genelinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Temel Yeterlilik Testi (TYT) oturumuyla başladı. Kayseri'de, öğrenciler sabahın erken saatlerinde sınava girecekleri okulların yolunu tuttular. Sınavın başlamasıyla birlikte, öğrenciler sınav salonlarında beklerken aileler ise heyecanla dışarıda vakit geçirdiler.

Bir Dakika Geç Kalmak Acı Gözyaşlarına Neden Oldu

Sınava katılacağı okula bir dakika geç kalan bir öğrenci, içeri alınmadı. Okul kapısında gözyaşlarına boğulan öğrenciye, ailesi de destek verdi ve o anları izleyen gazetecilere tepki gösterdi. - KAYSERİ

Samsun'da YKS Skandalı: Öğrenciler Sınav Günü Okul Bulamadı!

Benzer Konular

Türkiye genelinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, TYT oturumu ile başladı. Sınava katılacak adaylar, zamanında okullarında yerlerini alabilmek için erken saatlerde hazır bulundular. Gözlerini hedefe dikmiş adaylar, sınav kapılarının açılmasını beklerken aileleri ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
ÖSYM, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), bu yıl da İstanbul'da heyecanla başladı. 2025-YKS'nin TYT oturumunda ter dökecek öğrenciler, sabahın erken saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte sınava girecekleri okullara akın etti. Sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), heyecan dolu bir şekilde başladı. YKS'nin Kayseri ayağında da adaylar, sınava girecekleri okullara doğru yola çıktılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren hareketlenen sokaklar, sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
Eskişehir'de YKS Sınavı'na Geç Kaldı, Kapılar Kapandıktan Sonra Giremedi Eskişehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı dorukta. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenen sınav, bugün milyonlarca adayın üniversite hayallerini gerçekleştirmek için ter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  1. Konular

1. 1.281.801
  2. Mesajlar

1. 1.680.158
  3. Kullanıcılar

1. 31.883
  4. Son üye

Geri