Son Konular

YKS Başladı: Geç Kalan Adaylar Sınava Giremedi!

Credits
1.240.544
white.jpg

Türkiye genelinde düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, TYT oturumu ile başladı. Sınava katılacak adaylar, zamanında okullarında yerlerini alabilmek için erken saatlerde hazır bulundular. Gözlerini hedefe dikmiş adaylar, sınav kapılarının açılmasını beklerken aileleri ise dualarla destek verdiler. Ancak Esenyurt'taki Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'ne bir dakika geç kalan bir aday, maalesef sınava alınmadı ve hayal kırıklığıyla okuldan ayrıldı. - İSTANBUL

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başlangıcını, TYT oturumu ile kutladı. Türkiye çapında gerçekleştirilen sınavın heyecanı, adayların erken saatlerde okullarında olmalarıyla doruk noktasına ulaştı. Zamanında gelen adaylar, sınav stresiyle ter dökerken aileleri dualarla destek verdiler. Abdulkadir Aksu Anadolu Lisesi'nde kapıların kapanmasıyla içeri alınmayan bir aday, hayal kırıklığına uğradı ve okuldan hızla uzaklaştı. - İSTANBUL

Benzer Konular

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) heyecanı, Türkiye genelinde başladı ve ilk oturum olan TYT ile birlikte adayları karşıladı. Sınavın yapılacağı okullara zamanında yetişmek isteyen bazı adaylar, sabahın erken saatlerinde yerlerini aldılar. Ancak İstanbul'un bazı ilçelerinde, Fatih, Beylikdüzü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
Bursa, Eskişehir, Çanakkale, Kütahya ve Yalova'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bursa Uludağ Üniversitesi ve diğer sınav merkezlerinde adaylar, sınav öncesinde okul önlerinde toplanarak gergin bekleyişlerini sürdürdü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanı, Konya, Afyonkarahisar, Karaman ve Aksaray'da öğrencileri sardı. Konya'da, üniversite adayları sabahın erken saatlerinde sınav merkezlerine akın etti. Bazı öğrenciler, sınav öncesinde aileleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Bolu'da YKS Adayları Heyecanla Sınav Salonlarına Akın Etti! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu için Bolu'da adaylar yoğun bir şekilde sınav salonlarına akın etti. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS'nin Alan Yeterlilik Testi (AYT) oturumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de başladı. Adana'da sınav için okullara erken saatlerde giden adaylar, heyecanlı bekleyişlerini sürdürüyor. TYT kapsamında adaylara Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  1. Konular

1. 1.281.728
  2. Mesajlar

1. 1.679.957
  3. Kullanıcılar

1. 31.871
  4. Son üye

1. arf