Son Konular

YKS'ye Yetişemeyen Öğrenciler Sınavı Kaçırmamak İçin Duvardan Atladı

Credits
1.230.245
sinava-1-dakika-gec-kaldiklari-icin-alinmayan-18774292_amp.jpg

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) heyecan dolu birinci oturumu bugün gerçekleşti. Şişli Selahattin Eyyubi Ortaokulu'nda sınava katılacak olan iki genç, iddiaya göre sınav başlamadan 1 dakika geç kaldı. Hızla okul duvarını aşarak içeri girmeye çalışan öğrenciler, görevliler tarafından fark edilip dışarı çıkarıldı. Bu olayın şaşırtıcı anları ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı. Gençlerin sınav stresiyle başlayan macerası, duvardan atlayışlarıyla renklendi. - İSTANBUL

---

Bugün düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) öğrenciler için heyecanla başladı. Şişli Selahattin Eyyubi Ortaokulu'nda gerçekleşen sınavda, zamanla yarışan iki genç öğrenci, sınavın kapılarını geç kalmaları nedeniyle kapatılmış bulunca ne yapacaklarını şaşırdılar. Hızlarını alamayan gençler, duvarı aşarak sınava yetişmeye çalıştılar. Ancak bu cesur girişimleri başarılı olmadı ve görevliler tarafından dışarı çıkarıldılar. O anlar ise bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Gençlerin kararlılığı ve heyecanı, sınavın başlamasıyla birlikte doruk noktasına ulaştı. - İSTANBUL

Viyana'da Filistin Dostları İsrail Karşıtı Gösteri Düzenledi

Mehmet Karakuş Kilis'te Muhtarlar Derneği Başkanı Olarak Seçildi

Benzer Konular

Kayseri'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci aşaması olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), heyecan dolu bir şekilde başladı. YKS'nin Kayseri ayağında da adaylar, sınava girecekleri okullara doğru yola çıktılar. Sabahın erken saatlerinden itibaren hareketlenen sokaklar, sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT), bugün saat 10.15'te Avcılar'da gerçekleşti. Sınav görevlileri, sınava yetişmeye çalışan adayları beklemek için okulun önünde defalarca duyuru yaptıktan sonra kapıları kapattı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Karabük'te Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) geç kalan öğrenciler içeri alınmadı. Oğluna destek vermek için sınava gelen bir anne ise oğlunun kimliğini bulmak için koşturunca kendi sınava giremedi. Karabük'te düzenlenen Yükseköğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) heyecanla başladı. Bugün saat 10.15'te start alan TYT, 2 saat 45 dakika sürecek ve saat 13.00'te sona erecek. Türkiye genelinde toplam 2 milyon 560 bin 649 adayın katıldığı TYT için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
Samsun'un Havza ilçesinde Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu büyük bir katılımla gerçekleşti. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen YKS'nin ilk aşaması olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için Havza'da bulunan 7 farklı binada toplamda 1617 aday sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  1. Konular

1. 1.281.135
  2. Mesajlar

1. 1.678.632
  3. Kullanıcılar

1. 31.771
  4. Son üye

Geri