<
Modoratör
Yeni Üye
Yollar Seni Gide Gide Usandım hangi yöreye ait?
dinlediğimde " insan olarak zavallı olduğumuzu" düşündüğüm türkü. `mehmet seske` nin derlediği mükemmel türkülerden birisi. yöresine kimisi malatya, kimisi adıyaman der.
Yollar Seni Gide Gide Usandım ilk kim söyledi?
Yollar Seni Gide Gide Usandım ilk kim söyledi?
Mehmet Seske'nin ilk kez 11 Ocak 1988'de seslendirdiği Yollar Seni Gide Gide Usandım türküsünü Kırmızı Oda'da hikâyesini anlatan Sadi, annesiyle birlikte seslendiriyor. Sadi'nin annesiyle okuyup çaldığı türkü, hoca dâhil tüm dinleyenlerin beğenisini kazanıyor… Türkü Mehmet Seske tarafından aktarılmaktadır.
Yollar Seni Gide Gide Usandım şarkısını kim söylüyor?
Ender Balkır – Yollar Seni Gide Gide Usandım / @erkan tekci – YouTube.
Yollar Seni Gide Gide Usandım hangi dizide söylendi?
Yollar Seni Gide Gide Usandım hangi dizide söylendi?
KIRMIZI ODA DİZİSİ SADİ'NİN TÜRKÜSÜ – YOLLAR SENİ GİDE GİDE USANDIM. Türkü Mehmet Seske tarafından aktarılmaktadır.
Yollar Seni Gide Gide Usandım Türkü mü?
Sözleri Evren Seçkal tarafından gönderilen bu türkü 38,718 defa görüntülenmiştir. «Yollar Seni Gide Gide Usandım» isimli türküye ait nota kaydı bulunmaktadır.
Ender Balkır Yollar Seni Gide Gide Usandım kimin?
Ender Balkır Yollar Seni Gide Gide Usandım kimin?
Ender BalkırYollar Seni Gide Gide Usandım / Sanatçı
Ayağıma diken battı gül sandım kime ait?
Faşistler işgücünden tasarruf etmek için bazen mezar kazmazlar, özellikle de toprak buz tutmuşsa." Bir kabre bile sahip olmayan ablalar, ağabeyler, kardeşler, kız kardeşler zamanından geçiyoruz. Mehmet Seske'nin Malatya'dan derlediği o türküde "ayağıma diken battı gül sandım" deyişini anımsıyoruz. İmtihan bu, bitmiyor.
Ayağıma diken battı şarkısını kim söylüyor?
Ayağıma diken battı şarkısını kim söylüyor?
Hüseyin Turan – Yollar Seni Gide Gide Usandım – YouTube.
Zalımın kızı türküsü hangi yöreye ait?
YOLLAR SENİ GİDE GİDE USANDIM
Repertuar No | 3021
Yöresi- İli | MALATYA
İlçesi- Köyü | –
Kaynak Kişi | MEHMET SESKE
Derleyen | MEHMET SESKE
Kırmızı oda müziği kime ait?
Kırmızı oda müziği kime ait?
Dizinin müzikleri Fırat Yükselir'e aittir.
Türk Halk Müziği sanatçısı Ender Balkır nereli?
MazgirtEnder Balkır / Doğum yeri
Kırmızı Oda Manolya gerçekte kimdir?
Kırmızı Oda Manolya gerçekte kimdir?
İstanbul'da yaşayan Doktor Manolya Hanım (Binnur Kaya) ve sahibi olduğu Manolya Psikiyatri Kliniği'ndeki çalışanları ile onların hastalarının gerçek öykülerini anlatan dizi, 2020 yılının en popüler ve en çok izlenen drama dizilerinden biri olmuştur.
Ender Balkır Kimdir Alevi mi?
Ender Balkır, 1977 yılında Tunceli/Mazgirt'te doğan Ender Balkır, doğduğu coğrafyanın tüm zenginliklerinden beslendi. Babası ve dedesinden Harput türküleri dinleyerek büyüdü. 19 Mayıs Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdi ve bir süre öğretmenlik yaptı.