Yönetici Sekreter Asistan ne iş yapar?
Yönetici asistanı, kendisine tanımlanan çeşitli görevler çerçevesinde birim yöneticisine idari destek sağlamak ve ofis işleyişini organize etmekle sorumludur.Yönetici Asistanı olmak için hangi bölüm?
Yönetici asistanı olabilmek için resmi olarak bir eğitim mecburiyeti değildir. Üniversitelerin genel iki yıllık eğitim vermekte olan Büro Yönetimi ve Sekreterlik adlı önlisans bölümlerinden mezun olup mesleğe adım atmak mümkün olmaktadır.Yönetici asistani ne iş yapar?
Yönetici asistanı birim yöneticisine idari destek sağlamakla görevlidir. Yöneticinin ihtiyaç duyduğu ve kendisinden istediği çeşitli konudaki görevleri yerine getirmekle yükümlüdür. Bu görevleri yerine getirerek yöneticinin etkili ve süreklilik içerisinde işlerini yapabilmesine yardımcı olmaktadır.Yönetici Asistanı ve sekreter arasındaki farklar nelerdir?
Yönetici Asistanı ve sekreter arasındaki farklar nelerdir?Yönetici asistanı, yönetici sekreterine göre daha donanımlı yani daha bilgili ve beceriklidir. Yönetici asistanı, yönetici sekreterine göre daha deneyimlidir. Bu nedenle üst kademe yöneticilerin sekreterleri meslekte daha uzun yıllar geçiren kişiler olur ve onlara asistan denilir.
Iyi bir yönetici asistanı nasıl olur?
Iyi bir yönetici asistanı nasıl olur?İyi Bir Yönetici Asistanı Nasıl Olmalı?
- İletişim becerilerinin yüksek olması
- Kriz yönetimi yapabilme.
- Hızlı not alabilme.
- Güçlü bir hafızaya sahip olma.
- Ofis bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabilme.
- Organizasyon konusunda beceri sahibi olma.