Yönetim Kurulu Başkanı Asistanı ne iş yapar?
Yönetim Kurulu toplantılarını organize etmek ve kurul kararlarını deftere işlemek. Şirket içi düzenin korunmasını sağlamak, toplantı odalarının kontrollerini gerçekleştirmek. Temizlik personellerinin işlemlerini takip etmek, yemek organizasyonlarını gerçekleştirmek, market alışverişlerinin kontrolünü sağlamak.Yönetici asistanı ne kadar maaş alıyor?
Yönetici asistanı ne kadar maaş alıyor?Ortalama olarak yönetici asistanı maaşları 4.100 TL olarak belirtilmiştir. Üst düzey yönetici asistanı olduklarında ise aldıkları maaşlar daha fazladır. O zaman en az 3.500 TL maaş alırlar. En fazla alacakları maaş ise 11.000 TL’dir.
Genel Müdür Asistanı ne iş yapar?
Yönetici asistanı birim yöneticisine idari destek sağlamakla görevlidir. Yöneticinin ihtiyaç duyduğu ve kendisinden istediği çeşitli konudaki görevleri yerine getirmekle yükümlüdür. Bu görevleri yerine getirerek yöneticinin etkili ve süreklilik içerisinde işlerini yapabilmesine yardımcı olmaktadır.Asistanlık ne demek?
Asistanlık ne demek?Asistan, çeşitli idari sorumlulukları ve büro görevlerini yerine getirmekle sorumlu meslek grubuna verilen isimdir. Asistanın görevleri arasında, yöneticilere ve çalışanlara destek sağlamak, günlük ofis ihtiyaçlarında yardımcı olmak ve şirketin genel idari faaliyetlerini yönetmek bulunmaktadır.
Yönetici Asistanı olmak için ne gerekli?
Yönetici asistanı olmak için resmi bir eğitim mecburiyeti bulunmamaktadır. Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren Büro Yönetimi ve Sekreterlik önlisans bölümlerinden mezun olarak mesleğe adım atmak mümkündür. Ayrıca eğitim akademilerinin Büro Yönetimi sertifika programları mevcuttur.Asistan Doktor ne demek?
Asistan Doktor ne demek?Doktor Asistanı; özel polikliniklerde, hastanelerde ya da diğer sağlık kuruluşlarında çalışan, hem hastalara hem de doktorlara çeşitli konularda destek sağlayan personeldir.