Modoratör
Yeni Üye
YouTube com adresine nasıl geçebiliriz?
Kanalınıza erişebilmek için bu Marka Hesabını mevcut bir Google Hesabına bağlamanız gerekir. Bunu şu şekilde yapabilirsiniz: https://accounts.google.com/Login adresine gidin ve YouTube kanalınızla bağlamak istediğiniz Google Hesabında oturum açın. Bu, YouTube'da kullanmakta olduğunuz bir Google Hesabı olabilir.
YouTube kanalı neden kapanır?
Kanalların veya hesapların kapatılma nedenleri: Topluluk Kuralları veya Hizmet Şartları'nın farklı içerik türlerinde tekrarlı ihlali (ör. kötüye kullanım amacı taşıyan, nefret unsuru barındıran ve/veya taciz edici videolar ya da yorumlar)
Kapatılan YouTube kanalı nasıl açılır?
Kanalı etkinleştirme ve içerikleri gösterme
- YouTube'da oturum açın.
- Kanal oluşturma sayfasına gidin ve formu doldurun.Bu işlemin ardından YouTube kanalınız geri yüklenir.
- Herkese açık kanalınızı yeniden oluşturduktan sonra videolarınızın ve oynatma listelerinizin Videolar sayfasında gösterilmesini sağlayabilirsiniz.
E-posta adresi çalınır mı?
E-posta adresi çalınır mı?
E-posta hesabınız saldırıya uğradıysa, hassas veriler hızlı bir şekilde yanlış ellere geçebilir. Bilgisayar korsanları çevrimiçi ödeme hizmetlerinize erişebilir, sizin adınıza alışveriş yapabilir, şirket sırlarını açığa çıkarabilir ve bulduğu diğer bilgilerle size şantaj yapabilir.
YouTube'u açamıyorum nasıl açabilirim?
YouTube'u açamıyorum nasıl açabilirim?
Masaüstü internet tarayıcınızda ya da mobil internet tarayıcınızda YouTube açılmıyor sorunu yaşıyorsanız tarayıcı önbelleği dolu olabilir. Tarayıcınızın Ayarlar sayfası üzerinden önbellek temizliği yapabilirsiniz. Android işletim sistemine sahip cihazlarda YouTube mobil uygulamasının da önbelleğini silebilirsiniz.
YouTube hesabım neden askıya alındı?
YouTube kapanırsa ne olur?
Kanalınız veya hesabınız kapatıldıysa başka bir YouTube kanalına/hesabına sahip olamaz, YouTube kanalı/hesabı kullanamaz veya açamazsınız. Bir kanal kapatıldığında kanal sahibi, kapatma işleminin nedenini açıklayan bir e-posta alır.