- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
- Credits
- 5.751
- Meslek
- Webmaster
YouTube Kanalimi nasil Tanitilir?
YouTube Kanalınızı Nasıl Tanıtırsınız
- YouTube SEO. YouTube dünyanın en büyük ikinci arama motoru.
- 3. Kitlenizin Ne İstediğini Öğrenin.
- 5. Videolarınıza Özel Küçük Resimler Tasarlayın.
- Çapraz Pazarlama Yöntemi.
- 7. Google'da Arama Motoru Sonuç Sayfasını (SERP) Hedefleyin.
- YouTube Live'ı deneyin.
Profesyonel YouTube kanalı nasıl açılır?
Kanal açmak isteyenler Google'ın Gmail hesaplarını kullanarak Youtube'da oturum açabilirler. Eğer Google hesabınız yoksa önce Youtube ye olmanız gerekir. Youtube'da oturum açtıktan sonra Sol üst köşedeki seçeneklerden 'kanal oluştur' bölümüne gidin ve Marka Hesap adınızı girin. Böylece kanalınızı oluşturursunuz.
YouTube aciklamaya ne yazilir?
Videoya yazdığınız açıklama, izleyicilerin bu videoda neler bulabileceğini anlatmalıdır. Bunu, videonun konusuyla ilgili kısa bir özet olarak da düşünebilirsiniz. Videonuz uzunsa ya da farklı farklı konulara değiniyorsanız, zaman damgası (timestamp) eklemeniz de iyi olacaktır.
YouTube kategorileri nelerdir?
YouTube'da en çok kazandıran kategoriler
YouTube reklamları nasıl yapılır?
Yazı İçeriği
- Adım: Bir YouTube kanalı ve Google Ads hesabı oluşturun.
- Adım: Reklamınızı yükleyin.
- Adım: Yeni bir kampanya oluşturun. Dijital Fakülte. 155 subscribers. Subscribe.
YouTube altyazılar nasıl büyütülür?
Varsayılan ayarı açma veya kapatma
- Profil resminizi tıklayın.
- Ayarlar'ı tıklayın.
- Sol kısımdaki menüden Oynatma ve performans'ı tıklayın.
- Altyazıları her zaman göster'i işaretleyin veya bu seçeneğin işaretini kaldırın.
YouTube kanalı nasıl kullanılır?
Kanal açmak isteyenler Google (Gmail) hesaplarını kullanarak Youtube'da oturum açabilirler. Eğer Google hesabınız yoksa önce Youtube ye olmanız gerekir. Youtube'da oturum açtıktan sonra Sol üst köşedeki seçeneklerden 'kanal oluştur' bölümüne gidin ve Marka Hesap adınızı girin. Böylece kanalınızı oluşturursunuz.