Youtube Şarkı Nasıl Paylaşılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Guest
Youtube üzerinde şarkı nasıl paylaşılır? Bu konuda adım adım rehber hazırladık. İlk olarak, Youtube hesabınıza giriş yapın. Ardından, şarkı paylaşma butonuna tıklayın ve bilgisayarınızdan şarkı dosyasını seçin. Dosyayı yükledikten sonra, şarkının adını, sanatçısını ve diğer bilgilerini girmeniz gerekecek. Şarkının açıklama kısmına etiketler eklemeyi unutmayın. Böylece, şarkınız daha kolay bulunabilir olacaktır. Şarkıyı paylaşmadan önce, önizleme yaparak herhangi bir hata olup olmadığını kontrol edin. Son olarak, şarkıyı genel veya özel olarak paylaşabilirsiniz. Tüm ayarları tamamladıktan sonra şarkınız Youtube'da yayınlanacak!
İçindekiler

Youtube'da şarkı paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Youtube uygulamasını veya websitesini açın.
2. Adım: Hesabınıza giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.
3. Adım: Ana sayfada sağ üst köşede bulunan "Yükle" butonuna tıklayın.
4. Adım: Yükleme sayfasında "Dosya Seç" veya "Dosyaları Sürükleyip Bırak" seçeneklerinden birini kullanarak paylaşmak istediğiniz şarkıyı seçin.
5. Adım: Şarkı seçildikten sonra, video bilgilerini girin. Başlık, açıklama ve etiketler gibi bilgileri doldurun.
6. Adım: Video ayarlarını düzenleyin. Örneğin, gizlilik ayarlarını belirleyebilir veya videonun başka sitelerde paylaşılmasını engelleyebilirsiniz.
7. Adım: Tüm ayarları tamamladıktan sonra "Yükle" butonuna tıklayın ve şarkınızı Youtube'a yükleyin.
8. Adım: Yükleme tamamlandıktan sonra, şarkınızın Youtube'da nasıl göründüğünü kontrol edebilir ve paylaşabilirsiniz.

Youtube Şarkı Paylaşırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Youtube'da şarkı paylaşırken aşağıdaki noktalara dikkat etmeniz önemlidir:
1. Lisans Hakları: Şarkının telif hakkına sahip olup olmadığını kontrol edin. Telif hakkıyla korunan bir şarkıyı paylaşmak, hesabınızın kapatılmasına veya yasal sorunlarla karşılaşmanıza neden olabilir.
2. Etiketler: Şarkınızın daha fazla kişi tarafından bulunabilmesi için doğru etiketleri kullanın. Şarkının türü, sanatçı adı ve şarkı sözleri gibi etiketler kullanılabilir.
3. Başlık ve Açıklama: Şarkınızın başlığını ve açıklamasını ilgi çekici ve açıklayıcı hale getirin. İnsanların şarkınızı bulmasına yardımcı olacak anahtar kelimeleri kullanın.
4. Video Kalitesi: Eğer şarkınızın bir video klibi varsa, yüksek kaliteli bir video kullanmaya özen gösterin. İyi bir görüntü ve ses kalitesi, daha fazla izlenme ve paylaşım şansı sağlar.
5. Paylaşım: Şarkınızı diğer sosyal medya platformlarında da paylaşarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram gibi platformlarda şarkınızı tanıtabilirsiniz.

Youtube'da Şarkı Paylaşmak İçin Hangi Formatları Kullanabilirim?

Youtube'da şarkı paylaşırken aşağıdaki formatları kullanabilirsiniz:
1. Video Formatları: MP4, AVI, MOV, WMV gibi popüler video formatlarını kullanabilirsiniz. Bu formatlar genellikle video klipler için tercih edilir.
2. Ses Formatları: Şarkının sadece sesini paylaşmak istiyorsanız, MP3, AAC, FLAC gibi ses formatları kullanabilirsiniz. Bu formatlar daha küçük boyutta olduğu için daha hızlı yüklenir.
3. Görsel Formatlar: Şarkıya bir görsel eklemek isterseniz, JPEG, PNG, GIF gibi görsel formatları kullanabilirsiniz. Bu formatlar genellikle albüm kapakları veya sanatçı fotoğrafları için kullanılır.
4. Diğer Formatlar: Youtube'da desteklenen diğer formatlar hakkında daha fazla bilgi için Youtube'un resmi destek sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Youtube şarkı nasıl paylaşılır?
1. Youtube hesabınıza giriş yapın.
2. Yeni video yükleme butonuna tıklayın.
3. Şarkı dosyasını seçin ve yüklemeyi başlatın.
4. Şarkının adını, açıklamasını ve etiketlerini ekleyin.
5. Paylaş butonuna tıklayarak şarkınızı yayınlayın.

Youtube hesabınıza giriş yapın.
Yeni video yükleme butonuna tıklayın.
Şarkı dosyasını seçin ve yüklemeyi başlatın.
Şarkının adını, açıklamasını ve etiketlerini ekleyin.
Paylaş butonuna tıklayarak şarkınızı yayınlayın.

S

Ticaret Bakanı Danışmanı Kim?

T

Rüyada Fakir Leşmek Ne Anlama Gelir?

1. Konular

1. 1.280.273
  2. Mesajlar

1. 1.677.546
  3. Kullanıcılar

1. 31.456
  4. Son üye

Geri