Modoratör
Yeni Üye
Yudum Türk malı mı?
Türkiye'nin sıvıyağ sektörünün lider markası Yudum, sektöründe en çok tercih edilen ve en yaygın dağıtılan ve tüketilen markasıdır. Zeytinyağı üretimi ilk olarak 1975 yılında İstanbul Haliç fabrikasında başlamıştır.
Olinin sahibi kim?
Olin, 1950'li yıllarda bir aile şirketi tarafından kurulan Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesindeki hamyağ markasıdır. Firma başta ayçiçeği olmakla birlikte, mısır, kanola ve zeytin yağı işliyor.
Yudum Arap malı mı?
Yudum Arap malı mı?
Suudi Arabistan'ın Türk ürünlerine başlattığı boykot kararına Türkiye'de Yudum ve Sırma'nın da sahibi Savola Group bünyesinde olan Herfy şirketi de dahil oldu. Söz konusu firma Türkiye'de Yudum, Sırma, Egemden, Brillo, Cielo ve Afia markaları altında yağ üretimi yapıyor.
Yudum hangi ülkenin malı?
Yudum hangi ülkenin malı?
Türkiye'de perakende sıvıyağ sektörünün lider ve en bilinen markası Yudum, 2008 yılından bu yana gıda sektöründe 15 farklı ülkede yaygın olarak faaliyet gösteren Savola Gıda San. Ve Tic.A.Ş.'nin bünyesinde yer almaktadır. Yudum İstanbul'daki ilk üretim tesisini 1974 yılında Ayvalık'a taşımıştır.
Yudum israilin mi?
4 milyar dolar yıllık cirosu ile Suudi Arabistan'ın en büyük ikinci endüstriyel kuruluşudur. Firma iç piyasada Yudum ve Sırma markalarıyla Ayçiçek yağı, mısır yağı ve kanola yağı kategorilerinde liderliğini sürdürürken ihracat pazarlarında da Brillo ve Cielo markalı zeytinyağı ürünleriyle faaliyet gösteriyor.
Olin Ayçiçek yağı hangi firmanın?
TR – OLİN . :. Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Edirne Yağ Sanayi Ve Ticaret A.Ş. 1950'li yıllardan beri hamyağ üretimi ile yağ sektöründe öncü bir yere sahip bir aile şirketi tarafından kurulmuştur.
Olin Yağ hangi ülkenin?
Olin Yağ hangi ülkenin?
:. Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Uyguladığı ileri teknoloji ve kalitesiyle Türkiye'nin dünya markası OLİN, gelirlerinin %2'sini değişik ülke mutfaklarından dünya insanına sunduğu lezzetlerden sağlamaktadır.
Ayçiçek fabrikaları kimin?
Ayçiçek fabrikaları kimin?
SUUDİ ŞİRKET AYÇİÇEK YAĞI SEKTÖRÜNÜ ELİNDE TUTUYOR Suudi Arabistan'ın Türk ürünlerine boykotuna da katılan şirketin bağlı olduğu Savola Group, Türkiye'de Yudum başta olmak üzere birçok yağ markasının sahibi ve sektörde birinci sırada bulunuyor.
Türkiyedeki yağ fabrikaları kimin?
Besler yağ Fabrikası kimin?
Ülker'in ardından ikinci büyük olacak Superfresh markasıyla dondurulmuş gıda pazarının en büyük şirketlerinden olan Kerevitaş'ın aldığı Besler Gıda da Yıldız Holding bünyesinde.
Yudum ayçiçek yağı israil malı mı?
Yudum ayçiçek yağı israil malı mı?
Ayçiçek yağımızı da sattık gitti; Yudum ve Egemden markaları Suudi firmanın üretimindedir.