Modoratör
Yeni Üye
Yüksek lisans yaparken Work and Travel yapılır mı?
25 yaş ve üzeri olup yüksek lisans programına başlayan öğrencilerin maalesef Work and Travel programına katılımları mümkün olmamaktadır.
Work and Travel için yaş sınırı var mı?
Work and Travel için yaş sınırı var mı?
Work and Travel İçin Yaş Sınırı Nedir Work and Travel programına katılmak için en az 18 ve en fazla 28 yaş aralığında olmak gerekmektedir. Bu şartları sağlayamayan öğrencilerin maalesef programa katılımı sağlanamaz.
Community College nasıl girilir?
Community College nasıl girilir?
Community College Kabul Şartları Herhangi bir üniversiteye başvururken gereken tavsiye mektupları, ACT-SAT sınavları gibi şartları bulunmamaktadır. Alacağınız TOEFL/IELTS sınav sonucu veya anlaşmalı okullarımızdan sınavsız geçiş belgeniz ile direkt başvuru yapabilir ve eğitim hayatınıza başlayabilirsiniz.
Work and Travel hangi bölümlerde var?
Peki nedir bu şartlar;
- Work and Travel programına üniversitelerin 4 yıllık veya 2 yıllık programlarında örgün bir eğitim görecek şekilde okuyanlar katılabilirler.
- Açık öğretim fakültelerinde okuyanlardan sadece bölümü İngilizce Öğretmenliği olan öğrenciler bu programa katılabilirler.
WAT için öğrenci olmak şart mı?
WAT için öğrenci olmak şart mı?
Work and Travel programına temel başvuru şartı, üniversitede tam zamanlı, örgün eğitim alan bir öğrenci olmanızdır.
Work and Travel kaç TL 2022?
Work and Travel kaç TL 2022?
Work and Travel program ücreti 3000$'dır. Bu ücretin 500$'ı kayıt esnasında, geri kalan miktar ise belirli bir ödeme planı ile Ocak ayının sonuna kadar ödenmektedir. Bu ücrete uçak bileti, vize ücreti ve öğrencinin cep harçlığı dahil değildir.
Work and Travel kaç para 2022?
Work and Travel 2022 Program Maliyeti, Fiyat ve Ücretler. Work and Travel 2022 Program Fiyatı ve Tüm Ücretler : Program Ücreti: $2850 – $3250 (Kayıt olduğunuz tarihe göre değişiklik gösterir) Vize Randevu Ücreti: $160 (ABD Büyükelçiliği'ne ödenir)
Work and Travel her üniversitede var mı?
Work and Travel her üniversitede var mı?
Sadece tam zamanlı üniversitelerde okuyan ve örgün eğitim alan öğrenciler katılabilir. Öğrencinin programına katılabilmesi için aşağıdaki şartlara sahip olması gerekir. – 4 senelik üniversitelerin Hazırlık, 1., 2. ve 3. ya da 4.sınıfında olmak, ya da yüksek lisans 1. sınıf öğrencisi olmak.
Work and Travel hangi ülkelerde var?
Work and Travel hangi ülkelerde var?
Work and Travel programı sadece Amerika Birleşik Devletlerinde yapılabilen bir programdır yani W ile sadece Amerika'ya gidebilirsiniz. Amerika dışında buna benzer programlar organize etmekte olan İrlanda, Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde vardır ancak bunlar eğitim almak şartıyla çalışabileceğiniz programlardır.