<
S
SoruCevap
Yulaf Kurabiye (Şekersiz, Unsuz) Tanımı İçin Malzemeler
4 su bardağı yulaf ezmesi
2 adet yumurta
1 su bardağı dut kurusu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı tahin
2 yemek kaşığı bal
Yulaf Kurabiye (Şekersiz, Unsuz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle yulaf ve kuru dutu rondo dan geçirelim.
Yumurta, kabartma tozu, tahin, bal ve zeytinyağını başka kapta uygunca çırpıp tüm gereçleri karıştırarak ve şekillendirerek yağlı kağıda tepsiye dizelim.
180 derece de 20 dk pişiriniz.Afiyet olsun
Yulaf Kurabiye (Şekersiz, Unsuz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 su bardağı yulaf ezmesi
2 adet yumurta
1 su bardağı dut kurusu
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı tahin
2 yemek kaşığı bal
Yulaf Kurabiye (Şekersiz, Unsuz) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle yulaf ve kuru dutu rondo dan geçirelim.
Yumurta, kabartma tozu, tahin, bal ve zeytinyağını başka kapta uygunca çırpıp tüm gereçleri karıştırarak ve şekillendirerek yağlı kağıda tepsiye dizelim.
180 derece de 20 dk pişiriniz.Afiyet olsun
Yulaf Kurabiye (Şekersiz, Unsuz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı