T
theking
Guest
Yumurta Kapama Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
Yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı acı pul biber
1 çimdik karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı
Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtaları haşlayarak soyalım.
Uzunlamasına ikiye ayırıp kenara alalım.
Tavamızda tereyağı tuz ve biberleri yeterlice kızdıralım.
Ardından ikiye ayırdığımız yumurtalarımızı beyazları üste gelecek formda yanyana güzelce kızan yağımızın içerisine dizelim.
Bir kaç dakika birlikte ocakta bekletip. Sonra servis edelim. Servis kademesinde üzerine kuru nane çok yakışıyor
Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
Yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 çay kaşığı acı pul biber
1 çimdik karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı
Yumurta Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurtaları haşlayarak soyalım.
Uzunlamasına ikiye ayırıp kenara alalım.
Tavamızda tereyağı tuz ve biberleri yeterlice kızdıralım.
Ardından ikiye ayırdığımız yumurtalarımızı beyazları üste gelecek formda yanyana güzelce kızan yağımızın içerisine dizelim.
Bir kaç dakika birlikte ocakta bekletip. Sonra servis edelim. Servis kademesinde üzerine kuru nane çok yakışıyor
Yumurta Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı